Recrutările de însoțitori de bord din februarie 2020: România și Republica Moldova

O serie de companii aeriene vor recruta însoțitori de bord în luna februarie 2020 în mai multe orașe ale României și în Republica Moldova. Acestea sunt:

 

Emirates

 • Sibiu: 5 februarie 2020, 09:00 AM

          Unde? Hotel: Ramada Sibiu Hotel; 2 Emil Cioran Street, Sibiu

 • Chișinău (Republica Moldova): 22 februarie 2020, 09:00 AM

*Pentru a putea participa la recrutarea Emirates de la Chișinău, trebuie să treci de preselecția organizată de compania de recrutare Arabian Center. Cei interesați sunt rugați să trimită un CV și o poză pe adresa de email olga@jobsglobal.com și mihaella@jobsglobal.com

Mai multe detalii despre recrutari aici.

 

Gulf Air

 • București: 8 februarie 2020

Prin acordul realizat cu MECCTI România, echipa Vreau să fiu Stewardesă îți poate recomanda aplicația ca una eligibilă pentru a participa la interviul cu reprezentanții GULF AIR. Află cum poți aplica aici.

*Dacă vrei să afli cum este viața unei stewardese Gulf Air, te invităm să citești povestea colegei noastre, Roxana, care a lucrat pentru această companie. Primul interviu aici, al doilea interviu aici.

 

Wizz Air

 • București: 7 & 20 februarie 2020

*trebuie să aplici online pentru a putea participa la interviu

*locația și ora va fi anunțată de către reprezentanții Wizz Air doar persoanelor care primesc invitație la eveniment

 • Iași: 13 februarie 2020, 09:00 AM

Unde? Unirea Hotel, Piața Unirii nr. 5, Iași 700056, Romania

 • Craiova: 26 februarie 2020, 09:00 AM

Unde? Prestige Hotel Craiova, Strada Matei Basarab no 15, Craiova, Romania

 • Chișinău (Republica Moldova): 12 februarie 2020, 09:00 AM

25 februarie 2020, 09:00 AM

Unde? Jolly Alon Hotel and Business Center, 37, Maria Cibotari Street, Chisinau

Mai multe detalii despre recrutari aici.

Qatar Airways

 

Ryanair

 • București: 12 februarie 2020

Interviul este organizat de compania de recrutare Crewlink și este de tip Assessment Day, ceea ce înseamnă că trebuie să aplici online, pe siteul companiei, pentru a putea primi o invitație. Aplică aici.

 

 

Te pregătim să treci cu succes de interviul cu orice companie aeriană:

 • Pregătește-ți engleza pentru interviul cu orice companie aeriană la cursul English for Cabin Crew. Un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză, în care te ajutăm să comunici mai ușor, îți dezvoltăm vocabularul și tehnicile de public speaking, exersăm probele interviului și îți pregătim un CV perfectDetalii și înscrieri aici.

 

 •  Cursul de pregătire pentru însoțitori de bord te ajută să treci cu succes interviul la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

 

 • Pentru a aplica pentru un post de însoțitor de bord vei avea nevoie de un CV perfect. Noi te putem ajuta prin a construi un CV personalizat care va face diferența în fața recrutorilor. Detalii aici.

4 Comments
 • Stefan marcela
  Posted at 10:44h, 01 februarie Răspunde

  Buna ! In legatura cu interviul de la Wizz de pe 7 februarie.Pe pagina lor de facebook am observat ca au facut open day ,iar pe site scrie ca trebuie sa aplici inainte,cu alte cuvinte se cam contrazic intre ei , intrebarea mea este mai aplic sau ma pot duce direct ?

  • Birdan Georgiana
   Posted at 13:50h, 04 februarie Răspunde

   Buna dragă Marcela!

   Cel mai bine ar fi să aplici online deoarece pe site nu apar informații despre locație și oră. Astfel, primind invitația la eveniment vei afla aceste detalii. Poate s-a produs o eroare pe Facebook și de aceea apare Open Day. Aplicând vei avea siguranța că te au în baza de date.

   Mult succes!

 • Ene Iulia
  Posted at 12:40h, 23 februarie Răspunde

  Buna! Aceste recrutări se fac doar o data pe an? Dacă am ratat aceste înscrieri ce pot face?

  • Birdan Georgiana
   Posted at 11:56h, 25 februarie Răspunde

   Bună dragă Iulia!

   Dacă ai ratat aceste recrutări, nu îți face griji! Companii precum Wizz Air, Emirates și Ryanair fac des recrutări în Europa, inclusiv România și Republica Moldova.
   Ne poți urmări în continuare pe site și pe rețelele noastre de socializare pentru a afla unde vor avea loc următoarele recrutări. De asemenea, poți urmări și paginile oficiale ale companiilor aeriene dorite.

   Mult succes!

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.