Recrutări de însoțitori de bord în România, în ianuarie și februarie 2019

Vești bune pentru toți cei interesați să devină însoțitori de bord anul acesta. Companiile aeriene anunță o serie de recrutări pentru lunile ianuarie si februarie 2019 în România. De asemenea, în următoarele luni venim în ajutorul tău cu o serie de cursuri de pregătire pentru interviuri.

1. Compania Ryanair va recruta la București în 10 ianuarie și 15 februarie pentru toate bazele sale din Europa. Detalii despre aceste recrutări aici.

2. Cursul English for Cabin Crew (25-27 ianuarie 2019) – vom ajuta viitorii însoțitori de bord printr-un curs intensiv de limba engleză, dedicat candidaților care nu au reușit să treacă de testul scris de limba engleză de la interviul cu o companie aeriană, celor care nu au fluență în exprimare, dar și persoanelor care au emoții atunci când trebuie să vorbească în public în limba engleză. Detalii aici.

3. Compania Wizz Air continuă seria de recrutări, atât pentru bazele din România, cât și pentru baza sa din Budapesta. Recrutările vor avea loc după cum urmează:

 • 10 ianuarie – Cluj Napoca
 • 21 ianuarie – București
 • 22 ianuarie – Oradea, pentru baza din Budapesta
 • 23 ianuarie – Craiova
 • 23 ianuarie – Baia Mare, pentru baza din Budapesta

4. Pregătire intensivă pentru interviul Wizz Air – 19 ianuarie, București. Echipa noastră vine în întâmpinarea celor interesați sa devină însoțitori de bord printr-un curs de pregătire special pentru interviul la această companie, organizat în București, în data de 19 ianuarie. Detalii aici.

5. Compania aeriană Emirates revine în România în următoarele două luni, prin patru recrutări:

 • 27 ianuarie – Constanța
 • 29 ianuarie – București
 • 24 februarie – Timișoara
 • 26 februarie – București

6. Pregătire intensivă pentru interviul Emirates – 26 ianuarie, București: Organizăm un curs intensiv dedicat persoanelor care vor să știe la ce să se aștepte în ziua interviului de la recrutorii Emirates și să exerseze fiecare probă de la interviu alături de traineri de specialitate. Detalii aici.

Vă vom ține la curent cu viitoarele recrutări ce vor apărea în lunile ce urmează.

Mult succes! Să zburații

Dacă vrei să lucrezi ca însoțitor de bord, vino la cursurile Vreau să fiu Stewardesă și vei beneficia de o pregătire completă pentru interviul cu ORICE companie aeriană. Traineri noștri te vor învăța tot ce ai de făcut pentru a trece cu succes de interviu. Iată cursurile pe care le avem programate în următoarele 2 luni:

 • 19 ianuarie 2019: pregătire pentru interviul Wizz Air la București (detalii aici)
 • 25-27 ianuarie 2019: cursul English for Cabin Crew la București (detalii aici)
 • 26 ianuarie 2019: pregătire intensivă pentru interviul Emirates (detalii aici)
 • 14-17 februarie 2019: cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă de 4 zile, la București (detalii aici)
Mihai Rucsandra avatar 80x80 Recrutări de însoțitori de bord în România, în ianuarie și februarie 2019

About Rucsandra Mihai

Rucsandra are experiență de 28 de ani în aviația comercială și privată. A zburat cu toți președinții României de după 1990 și a promovat până la funcția de șef de cabină, oferind mereu pasagerilor săi cel mai înalt nivel de customer service. Rucsandra este însoțitor de bord cu o experiență semnificativă în domeniu, dar și trainer acreditat. Consideră că aviația este despre oameni, încredere, cunoștințe, și responsabilitate, despre onestitate, pasiune, profesionalism și competență.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.