Emirates recrutează însoțitori de bord la Craiova pe 22 martie

Compania aeriană Fly Emirates a anunțat o nouă recrutare de însoțitori de bord, de această dată la Craiova, pe 22 martie.

CÂND: 22 martie 2019, ora 09.00

UNDE: Hotel: Emma West 3*; Calea Severinului 3B, Craiova

Fiind vorba de un interviu de tip Open Day, orice persoană poate participa, dacă îndeplinește condițiile impuse de companie. Mai multe detalii despre acest job poți găsi pe siteul Emirates.

Important: Emirates recrutează pe 24 martie și la București. Găsești toate detaliile despre această recrutare aici.

Cerințe de angajare ca stewardesă Emirates:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • înălțime minimă de 1.60m
  • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
  • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
  • fluență în limba engleză

Probele de la interviul Emirates

Am scris foarte multe articole în ultima perioada despre cum a fost la interviurile Emirates organizate anul acesta în mai multe orașe din Europa. Cursanții noștri care au ajuns până la interviul final ne-au povestit experiențele lor de interviu și probele prin care au trecut. În speranța că experiența lor vă este utilă și voua, vă invităm să citiți aceste articole aici.

Te ajutăm să obții jobul de însoțitor de bord Emirates:

  1. Îți realizăm un CV perfect pentru interviu: detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici.
  2. În perioada 21-24 februarie vom organiza cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă complet, în cadrul căruia timp de 4 zile te pregătești intensiv pentru interviurile cu orice companie aeriană, îți facem un CV perfect și fotografii profesionale. Acesta este cel mai complex curs de pregătire însoțitori de bord din România. Rezervă-ți un loc aici.
  3. Îți pregătim nivelul de limba engleză: dacă vrei să comunici cât mai bine în limba engleză la interviul Emirates, să exersezi teste scrise ca la interviu, să înveți tehnici de public speaking și de depășire a emoțiilor, vino în perioada 22-24 martie la cursul English for Cabin Crew.  Înscrie-te aici.
  4. Dacă nu poți ajunge la niciunul din cursurile noastre, poți oricând opta pentru o sesiune de private coaching , atât față în față, cât și pe Skype cu unul din trainerii Vreau să fiu Stewardesă. Detalii despre private coaching ai aici.

Succes tuturor!

[vc_message]Înscrie-te la cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă, iar noi te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord la o mare companie aeriană. Cursul este unul intensiv, cu traineri care au făcut carieră în aviație și recrutare, o materie foarte bine structurată care să te familiarizeze cu tot ce înseamnă procesul de recrutare din aviație, probele de interviu, testele scrise de limba engleză și modul în care trebuie să te comporți față în față cu recrutorii. Îți realizăm inclusiv CV-ul cu care vei merge la interviu și fotografiile, astfel încât dosarul tău să fie impecabil. Rezervă-ți acum locul la curs. Detalii aici.[/vc_message]
Anca Dumitrescu avatar 80x80 Emirates recrutează însoțitori de bord la Craiova pe 22 martie

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.