Recrutare de cadeți pentru Ryanair la București, pe 9 noiembrie

McGinley Aviation susține noul program de formare a cadeților (Cadet Training Program) pentru Ryanair și vine la București pentru a organiza un Open Day, miercuri, 9 noiembrie 2016, între orele 9.30-14.00, la Angelo by Vienna House Hotel Bucharest, Calea Bucureștilor 283, Otopeni. Acțiunea vine în sprijinul campaniei de recrutare desfășurate de Ryanair de completare a extinderii flotei pentru următorii ani.

Andy O’Shea, Head of Training, Ryanair, împreună cu Angelo Currao,  Pilot Recruitment Officer, vor prezenta detaliile programului de formare, miercuri, 9 noiembrie, între orele 9.30-14.00, la Angelo by Vienna House Hotel Bucharest.

McGinley Aviation va fi prezent pentru a discuta despre procesul de aplicație, dar și detalii legate de criteriile de aplicare.

Despre McGinley Aviation

McGinley Aviation este recunoscută ca lider mondial în oferirea de soluții de recrutare în industria aviatică.  Cu o echipă înalt calificată și experimentată în sectorul recrutărilor pentru industria aviatică, McGinley Aviation este specializată în încadrarea profesioniștilor din aviație pentru roluri contractuale temporare, precum și pentru locuri de muncă permanente din aviație, din întreaga lume.

Despre Ryanair:  

Ryanair este compania aeriană preferată de europeni, transportând peste 119 milioane de pasageri pe an pe mai mult de 1,800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze, conectând 200 de destinații din 33 de țări cu o flotă de 350 de aeronave noi Boeing 737 și cu o comandă pentru alte 315 aeronave noi Boeing 737, ce vor aduce pentru clienții Ryanair tarife mai reduse și o creștere a traficului până la 180 de milioane de pasageri pe an până în Anul Fiscal 2024.

[vc_message]Vrei să lucrezi ca însoțitor de bord? Alege unul din cursurile Vreau să fiu Stewardesă și pregătește-te să lucrezi pentru mari companii aeriene. Detalii și înscrieri aici.[/vc_message]

2 Comments
 • Andrei
  Posted at 15:20h, 04 noiembrie Răspunde

  Imi puteti spune pentru ce categorie de oameni se adreseaza interviul acesta?Si diferenta intre cadet si insotitor de zbor multumesc?

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 17:09h, 05 noiembrie Răspunde

   Buna Andrei,

   Cadetul este pilotul in devenire, daca ii pot spune asa. Adica persona care urmeaza cursurile unei Scoli de Aviatie ca sa devina pilot in cadrul unei companii aeriene. Recrutarea de cadeti pentru Ryanair vizeaza tineri care au terminat o Scoala de Aviatie, au licentele de zbor valide și urmeaza a se angaja ca piloti.

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.