British Airways recrutează însoțitori de bord pentru baza din Londra – Heathrow Mixed Fleet

Compania aeriană British Airways a anunțat o nouă serie de recrutări de însoțitori de bord în această perioadă pentru baza din Londra.

Recrutările pentru un job de însoțitor de bord British Airways se fac pentru baza din Londra – Heathrow. Persoanele selectate pentru Assessment Day sunt invitate să susțină interviul la Londra, Marea Britanie.

British Airways recrutează pentru următoarele poziții:

 • Cabin Crew – Heathrow Mixed Fleet (această poziție se adresează tuturor persoanelor interesate – aplică aici)
 • World Class Mixed Fleet without EASA Attestation (această poziție se adresează persoanelor ce au fost în trecut însoțitori de bord dar nu mai au licența de zbor – aplică aici)
 • World Class Mixed Fleet with EASA Attestation (această poziție se adresează persoanelor ce au fost în trecut însoțitori de bord dar cu licența de zbor – aplică aici)

 

*costurile de deplasare la Londra sunt suportate de către candidați.

Condiții pentru a lucra ca însoțitor de bord British Airways:

 • Minim 18 ani; *nu există limită maximă de vârstă
 • Înălţime 1.57 – 1.85, trebuie să atingi cu mână 2,01 m
 • Greutate proporțională cu înălțimea
 • Să înoți 50 m
 • Apt fizic și medical pentru practicarea acestei meserii
 • Fluență în engleză ( scris și vorbit )
 • Paşaport valabil (minim 12 luni înainte de expirare)
 • Experienţă în customer service este un avantaj
 • Fără restricții de a lucra în Marea Britanie
 • Fără cazier
 • Fără tatuaje sau body piercinguri care să fie vizibile când porți uniforma companiei

Ca să aplici online pentru acest job ai nevoie de un CV în limba engleză – nu sunt necesare fotografii sau scrisori de intenție. Aplicația online constă în completarea mai multor formulare și o serie de întrebări cu mai multe variante de răspuns din care candidatul trebuie să selecteze varianta corectă.

Etapele interviului British Airways:

 1. Depunerea aplicației online
 2. Interviu online – o serie de întrebări din partea companiei la care trebuie să răspunzi într-un timp limitat
 3. Assessment Day la Londra – dacă treci de interviul online, vei fi invitat să susții interviul propriu-zis, față în față cu recrutorii British Airways, la Londra

Precizare: costurile de deplasare la interviul care va avea loc la Londra NU sunt decontate de către companie.

Salariul oferit de British Airways:

Conform informațiilor furnizate de companie, British Airways aeriană oferă un salariu între 23.000 și 28.000 de lire pe an și minim 30 de zile de concediu anual.

Despre British Airways:

British Airways, compania aeriană a Marii Britaniei a fost înființată în anul 1974 și este una din cele mai mari companii aeriene din lume. Sub sloganul To fly. To serve, compania operează peste 170 de destinații în întreaga lume, spre 70 țări diferite și transportă peste 40 de milioane de pasageri anual. Peste 14.000 de însoțitori de bord lucrează în prezent pentru British Airways.

 

Te pregătim să treci cu succes de interviul cu orice companie aeriană:

1.Pregătește-ți engleza pentru interviul cu orice companie aeriană la cursul English for Cabin Crew. Un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză, în care te ajutăm să comunici mai ușor, îți dezvoltăm vocabularul și tehnicile de public speaking, exersăm probele interviului și îți pregătim un CV perfect. Detalii și înscrieri aici.

2.Cursul de pregătire pentru însoțitori de bord te ajută să treci cu succes interviul la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

3.Pentru a aplica pentru un post de însoțitor de bord vei avea nevoie de un CV. Noi te putem ajuta prin a construi un CV personalizat care va face diferența în fața recrutorilor. Detalii aici.

2 Comments
 • Robert Marian Mocanu
  Posted at 12:26h, 18 noiembrie Răspunde

  Necesita Bacalaureatul ??

  • Birdan Georgiana
   Birdan Georgiana
   Posted at 09:47h, 19 noiembrie Răspunde

   Bună dragă Robert!
   Pentru a deveni însoțitor de bord British Airways nu este necesară diploma de bacalaureat, așadar poți aplica fără griji.
   Mult succes!

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.