QATAR Airways recrutează la București pe 8 decembrie 2019

Compania aeriană de 5 stele Qatar Airways revine în România cu o nouă recrutare de însoțitori de bord la București în pe 8 decembrie. Compania îți cere să aplici înainte de recrutare pe site pentru a obține un applicant id.

Poți aplica la acest link.

Cerințe de angajare ca stewardesă Qatar Airways:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • să ai minim studii liceale
  • să fii apt din punct de vedere medical
  • fluent în limba engleză, scris și vorbit
  • disponibil pentru relocarea în Doha, Qatar
  • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de muncă într-o echipă multinațională

 

Ce acte să ai la tine la această recrutare:

– CV în limba engleză (echipa Vreau să fiu Stewardesă se ocupă să ai un CV perfectDetalii aici.)

– copie pașaport (dacă nu ai, poți merge cu o copie de buletin)

– o fotografie tip pașaport – fără ochelari

– o copie după ultima diplomă de studii

*DRESS CODE: Formal Business attire

De asemenea, dacă ești fost însoțitor de bord Qatar Airways și vrei să te întorci în companie, poți aplica pentru rejoining. Iată ce se precizează pe pagina de recrutare Qatar:

All Qatar Airways Ex-Cabin Crew must apply through QR careers website on the following vacancy “QR4263 – Rejoining Qatar Airways Cabin Crew”. Once you have applied online, please allow 21 days for our Cabin Crew Recruitment team to contact you. Please note that walk-ins will not be accepted.

Cum se desfășoară un interviu Qatar Airways

Qatar Airways este compania aeriană arabă cu cele mai multe recrutări în România în ultimii ani. Reprezentanții companiei de 5 stele au venit aproape lunar să recruteze însoțitori de bord, atât la București, cât și la Cluj Napoca sau chiar și Brașov. De fiecare dată, selecția candidaților s-a desfășurat în linii mari cam la fel, cu probe care i-au pus pe candidați în situația de a comunica cât mai bine, a demonstra abilități de muncă în echipă, creativitate și spontaneitate, fluență în limba engleză și, nu în ultimul rând, dorința puternică de a lucra pentru una din companiile aeriene de top. În acest articol poți citi care sunt probele de la interviul Qatar Airways. 

 

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

2 Comments
 • Laur
  Posted at 12:58h, 02 noiembrie Răspunde

  Buna ziua
  As dori sa stiu daca am aplicat in luna Septembrie si am primit invitatie dar nu am participat la interviu . Mai pot sa aplic pentru luna Decembrie ?
  Va multumesc

  • Birdan Georgiana
   Birdan Georgiana
   Posted at 15:44h, 04 noiembrie Răspunde

   Bună dragă Laur!
   Poți reaplica pentru interviul din Decembrie fără griji.
   Noi te așteptăm cu drag la cursul nostru pentru însoțitori de bord pentru a te prezenta la interviu cât mai pregătit. http://training.vreausafiustewardesa.ro/curspregatitor

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.