Qatar Airways recrutează pe 3 martie la Cluj Napoca

Qatar Airways recrutează însoțitori de bord la Cluj Napoca pe 3 martie 2018. Interviul va fi de tip Open Day, ceea ce înseamnă că poți participa fără să aplici în prealabil pe site.

Cerințe de angajare ca stewardesă Qatar Airways:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • să ai minim studii liceale
 • să fii apt din punct de vedere medical
 • fluent în limba engleză, scris și vorbit
 • disponibil pentru relocarea în Doha, Qatar
 • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională

Ce acte să ai la tine la această recrutare:

– CV în limba engleză (echipa Vreau să fiu Stewardesă se ocupă să ai un CV perfectDetalii aici)

– copie pașaport (dacă nu ai, poți merge cu o copie după buletin)

– o fotografie tip pașaport – fără ochelari

– o fotografie full length (cadru complet) – fără ochelari

– o copie după ultima diplomă de studii

Qatar Airways recrutează însoțitori de bord

UNDE: GRAN HOTEL ITALIA – Str. Vasile Conta nr. 2, 400478 Cluj-Napoca, Romania

CÂND: 3 martie, ora 9.00 fix

Detalii găsești si pe siteul companiei.

*DRESS CODE: Formal Business attire

Viața la Qatar Airways

Confesiune despre cum este să lucrezi pentru Qatar Airways, în ciuda tuturor informațiilor care se vehiculează pe internet cu privire la regulile dure impuse de companie. Citește mai departe.

Probele de la interviu

Află cum decurge un interviu Qatar Airways și care sunt probele care s-au dat la ultima recrutare de la București. Detalii aici.

Stewardesă Qatar Airways

Citește povestea plină de peripeții a unei cursante Vreau să fiu Stewardesă care astăzi este stewardesă Qatar Airways. Detalii aici.

Pe 2 martie venim la Cluj Napoca și te pregătim să treci cu succes de interviul Qatar Airways. Organizăm o zi de curs intensiv în care ai ocazia să exersezi toate probele de la interviu și șă înveți cum să oferi cele mai bune răspunsuri în fața recrutorilor. Detalii și înscrieri aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Qatar Airways recrutează pe 3 martie la Cluj Napoca

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

9 comments

 • Petre Elena februarie 20, 2018   Reply →

  Buna! Imi doresc foarte mult sa practic aceasta meserie. Imi poti spune daca la quatar este necesar sa am deja licenta de insotitor de zbor?

  • Anca Dumitrescu februarie 20, 2018   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Elena,

   Nu ai nevoie de licenta de insotitor de bord pentru a te angaja la Qatar. Dupa cum vezi in cerinte nu este mentionata o astfel de conditie. Licenta va fi obtinuta in urma angajarii si finalizarii perioadei de training, in cadrul companiei. Succes!

 • Alexandru Constantin februarie 24, 2018   Reply →

  Buna ziua ! Pot participa la interviu cu ochelari de vedere sau este de preferat sa renunt la ei pe durata acestuia ? Mentionez ca dioptriile se incadreaza in limitele impuse de ei +-4
  Va multumesc !

  • Anca Dumitrescu februarie 26, 2018   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Alexandru,

   Daca poti vedea ok fara ochelari pe durata interviului, atunci poti renunta la ei. Insa, daca pentru a vedea corect ai nevoie de ei, atunci poarta-i neaparat. Faptul ca ai ochelari si ca depinzi de ei nu reprezinta un minus pentru recrutori. Avem multi cursanti cu ochelari care lucreaza pentru Qatar Airways si nu au nicio problema. Succes la interviu! Daca ai nevoie de pregatire, te asteptam pe 2 martie la curs: https://vreausafiustewardesa.ro/pregatire-pentru-interviul-qatar-airways/

   Succes,
   Anca

   • Alexandru Constantin februarie 27, 2018   Reply →

    Multumesc !!

 • Monica Nagy februarie 26, 2018   Reply →

  Buna ziua,

  Care este varsta limita( limita de sus 🙂 ), pentru a avea sanse de angajare ca si insotitor de bord. Eu am peste 30 de ani.
  Multumesc frumos.

  • Andreea Julei februarie 27, 2018   Reply →
   Andreea Julei

   Buna,
   Nu exista o limita, dar important este sa fii pregatita pentru interviu si sa dai tot ce ai mai bun pentru a dovedi faptul ca varsta nu are relevanta atunci când iti doresti cu adevarat sa practici aceasta meserie. Te pupam si iti uram mult succes!

 • Rotaru Andreea Elena martie 1, 2018   Reply →

  Buna ziua ..mi-aș dori foarte mult să practic aceasta meserie ,consider ca mă incadrez in toate criteriile ,mai puțin în cea cu “limba engleza fluent”… Care bănuiesc că e cea mai importanta …să ințeleg că pt cei care nu stăpânesc limba engleza ,nu pot aspira la această dorință de-a cocheta cu acest domeniu ?

  • Andreea Julei martie 6, 2018   Reply →
   Andreea Julei

   Buna Andreea,
   Limba engleza stiuta la nivel avansat este o conditie obligatorie de angajare pentru orice companie aeriana, iar daca iti doresti cu adevarat sa devii insotitor de bord trebuie sa o inveti. Noi avem un curs special de limba engleza in care punem in practica tot felul de scenarii practicate la interviu, astfel incat tu sa realizezi pe ce trebuie sa te focusezi. Nu te descuraja. Totul se invata cu rabdare si multa munca! Te pupam!

Leave a comment