Qatar Airways recrutează pe 18 iunie la București

Qatar Airways recrutează însoțitori de bord la București pe 18 iunie 2017. Interviul va fi de tip Open Day, ceea ce înseamnă că poți participa fără să aplici în prealabil pe site. Ultimul interviu Qatar Airways la București a avut loc pe 18 martie 2017.

Cerințe de angajare ca stewardesă Qatar Airways:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • să ai minim studii liceale
 • să fii apt din punct de vedere medical
 • fluent în limba engleză, scris și vorbit
 • disponibil pentru relocarea în Doha, Qatar
 • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională

Ce acte să ai la tine la această recrutare:

– CV în limba engleză (echipa Vreau să fiu Stewardesă se ocupă să ai un CV perfectDetalii aici)

– copie pașaport (dacă nu ai, poți merge cu o copie după buletin)

– o fotografie tip pașaport – fără ochelari

– o fotografie full length (cadru complet) – fără ochelari

– o copie după ultima diplomă de studii

Qatar Airways recrutează însoțitori de bord

UNDE: Radisson Blu Hotel – Bucuresti.

CÂND: 18 Iunie, ora 9 am

Detalii găsești si pe siteul companiei.

*DRESS CODE: Formal Business attire

Probele de la interviu

Află cum decurge un interviu Qatar Airways și care sunt probele care s-au dat la ultima recrutare de la București. Detalii aici.

Stewardesă Qatar Airways

Citește povestea plină de peripeții a unei cursante Vreau să fiu Stewardesă care astăzi este stewardesă Qatar Airways. Detalii aici.

Viața la Qatar Airways

Confesiune despre cum este să lucrezi pentru Qatar Airways, în ciuda tuturor informațiilor care se vehiculează pe internet cu privire la regulile dure impuse de companie. Citește mai departe.

Vrei să te pregătești pentru această recrutare? Pe 17 iunie organizăm un curs intensiv in care simulăm toate probele de la interviu. Citește mai multe detalii despre curs aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Qatar Airways recrutează pe 18 iunie la București

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

8 comments

 • Natalia iunie 2, 2017   Reply →

  Buna ziua, daca am o masea lipsa credeti ca am vre’o sansa? Multumesc

  • Anca Dumitrescu iunie 15, 2017   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Natalia,

   Faptul că ai o măsea lipsă nu reprezintă un imepediment, atât timp cât ai un zâmbet frumos și dinții vizibili sunt sănătoși. Baftă multă!

 • Anna iunie 8, 2017   Reply →

  Buna!

  Se mai tine interviul la București pentru Qatar având in vedere ce s-a întâmplat recent in Qatar? Izolarea țării si asa mai departe. Exista vreun risc daca mergem acum?

  • Anca Dumitrescu iunie 15, 2017   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Bună Anna,

   Interviul se ține fără probleme. Nu există un risc pentru niciunul din angajații Qatar Airways. Chiar zilele trecute discutam cu mai mulți foști cursanți care lucrează acolo și mi-au spus că pentru ei lucrurile se desfășoră în cel mai normal mod posibil. Succes!

 • oana iulie 31, 2017   Reply →

  Cat timp se asteapta rezultatul final si anume imbarcarea catre Doha ? Din 23 de finalisti cati reusesc? E ciudat si imi e greu sa inteleg,daca la Bucuresti au fost 23 personae la final pe 18 iunie,de ce selectie la Cluj pe 12 august?

  • Anca Dumitrescu august 2, 2017   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Oana,

   Din cei 23 de finaliști, 8 au fost respinși după interviul final. Așteptarea poate fi undeva la 2-3 luni, chiar și mai mult, în funcție de cum se mișcă cei de la HR cu prelucrarea tuturor documentelor. Qatar Airways recrutează aproape lunar în foarte multe locuri din lume, iar faptul ca au fost acum o lună la București nu are legătură cu o viitoare recrutare. Sunt în permanență în căutare de personal, căci anajează un volum foarte mare de oameni.

   Baftă!
   Anca

 • oana august 2, 2017   Reply →

  Ma intereseaza in cat timp te anunta de la interviul final ? Cei 8 stiu ca nu au fost selectati? Sau asteapta la nesfarsit?

  • Anca Dumitrescu august 2, 2017   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna din nou Oana,

   Asa cum scriam mai jos, astepti in jur de 2-3 luni de la interviul final. Nu as fi avut de unde sa iti ofer informatia despre cei 8 candidati eliminati dupa interviul final daca nici ei nu aflau acest lucru de la companie. Toti 8 au primit un email de respingere din partea companiei la cateva zile dupa interviul final.

   Succes,
   Anca

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.