Qatar Airways recrutează pe 14 ianuarie la București

Compania aeriană Qatar Airways recrutează însoțitori de bord la București, pe 14 ianuarie.

Interviul este de tip Open Day și va avea loc la Hotel Radisson Blu (Calea Victoriei 63-81) începând cu ora 09.00. Având în vedere că este o recrutare de tip Open Day, nu ai nevoie de o invitație din partea companiei și nici să aplici online anterior. Dacă îndeplinești cerințele de mai jos, te poți prezenta direct la interviu. Detalii pe site-ul companiei.

Cerințe stewardesă Qatar Airways:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • să ai minim studii liceale
 • să fii apt din punct de vedere medical
 • fluent în limba engleză, scris și vorbit
 • disponibil pentru relocarea în Doha, Qatar
 • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională

Ce acte să ai la tine:

– CV în limba engleză (echipa Vreau să fiu Stewardesă se ocupă să ai un CV perfect. Detalii aici)

– copie pașaport (dacă nu ai, poți merge cu o copie după buletin)

– o fotografie tip pașaport – fără ochelari

– o fotografie full lenght (cadru complet) – fără ochelari

– o copie după ultima diplomă de studii

PROBELE DE LA INTERVIU

Află cum decurge un interviu Qatar Airways și care sunt probele care s-au dat la ultima recrutare de la București. Detalii aici.

POVESTEA UNEI STEWARDESE QATAR AIRWAYS

Citește povestea plină de peripeții a unei cursante Vreau să fiu Stewardesă care astăzi este stewardesă Qatar Airways. Detalii aici.

VIAȚA LA QATAR AIRWAYS

Confesiune despre cum este să lucrezi pentru Qatar Airways, în ciuda tuturor informațiilor care se vehiculează pe internet cu privire la regulile dure impuse de companie. Citește mai departe.

[vc_message icon_fontawesome=”fa fa-plane”]Dacă vrei să treci cu succes de interviul Qatar Airways, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Te așteaptă o zi de curs intensiv, în care vei exersa toate probele de la interviu, vei învăța cum să te prezinți în fața recrutorilor și cum să le răspunzi la întrebări, tehnici de public speaking și de depășire a emoțiilor. Detalii și înscrieri aici.[/vc_message]

6 Comments
 • Lavinia Tecuceanu
  Posted at 19:02h, 29 decembrie Răspunde

  Buna seara, daca se poate as avea nevoie de niste sfaturi in legatura cu procesul de finalizare a recrutării la Qatar, acum 2 zile am primit raspuns pozitiv dupa interviul final (dupa 2 luni de așteptare ) si trebuie sa merg sa fac analizele, am mers la diferite clinici si fiind aceasta perioada intre sărbători nu au specialiști pt fiecare tip de analiza, ori nu cunosc toate procedeele care trebuiesc făcute, am uitat sa Menționez la interviul final faptul ca am o operatie estetica ( implanturi mamare) si un piercing in zona ombilicala, ce ar trebui sa fac in acest caz? Multumesc anticipat

  • Anca Dumitrescu
   Posted at 12:07h, 02 ianuarie Răspunde

   Bună Lavinia,

   Ar trebui sa mergi la una din clinicile mari din reteaua privata (Medlife, Regina Maria, etc) ca sa gasesti specialisti pentru toate tipurile de analize cerute. Mai mult, la aceste clinici primesti rezultatele direct in engleza, ceea ce din nou e un avantaj. Faptul ca ai implanturi nu reprezinta nicio problema, insa piercingul trebuie sa il scoti. Multa bafta!

 • Elena
  Posted at 01:06h, 08 ianuarie Răspunde

  Buna 🙂
  Daca am participat pe 16oct 2016 la Cluj la interviul celor de la Quatar, am ajuns pana in finala , m’au felicitat recrutoarele dar raspunsul prin email a fost ne pare rau.. pot reincerca acum pe 14ian la Bucuresti? Chiar si asa se aplica regula celor 6luni de care cei de la Quatar nu tin cont?

  • Anca Dumitrescu
   Posted at 16:09h, 09 ianuarie Răspunde

   Bună Elena,

   La Qatar nu există regula acea de 6 luni, deci poți aplica liniștă la interviu. Succes! Să zbori!

 • Cristi
  Posted at 09:59h, 09 ianuarie Răspunde

  Buna,

  Va rog sa-mi spuneti daca compania accepta un tatuaj aflat pe umar (este acoperit de uniforma) ? e posibil ca acesta sa fie un motiv sa fiu respins la interviu ?

  multumesc,
  Cristi

  • Anca Dumitrescu
   Posted at 16:04h, 09 ianuarie Răspunde

   Bună Cristi,

   Din păcate la Qatar Airways nu se acceptă niciun fel de tatuaje, chiar dacă este acoperit de uniformă. Este singura companie cu o politcă atât de strictă în privința tatuajelor. Dacă vrei să lucrezi ca însoțitor de bord la această companie, ar trebui să îndepărtezi tatuajul.

   Succes,
   Anca

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.