Qatar Airways organizează Assessment Day la final de noiembrie la București

Compania aeriană de 5 stele Qatar Airways a anunțat o nouă recrutare de însoțitori de bord la Bucuresti. Interviul este de tip Assessment Day(AD) – asta înseamnă că trebuie să aplici online ca să primești o invitație – și va avea loc cel mai probabil la finalul lunii noiembrie. Data limită pentru trimiterea aplicațiilor este 24 noiembrie.

*este pentru prima dată după o lungă perioadă de timp când Qatar Airways organizează un intervu de tip AD și nu Open Day în România. 

Cerințe de angajare ca stewardesă Qatar Airways:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • să ai minim studii liceale
  • să fii apt din punct de vedere medical
  • fluent în limba engleză, scris și vorbit
  • disponibil pentru relocarea în Doha, Qatar
  • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională

Cum aplici online pentru un job de însoțitor de bord Qatar Airways?

Ca să aplici online pentru a primi invitația la interviu va trebui să îți faci cont în pagina de cariere Qatar Airways și să urmezi toți pașii indicați acolo – aplică aici online.

Documente de care vei avea nevoie să aplici online:

1. CV în limba engleză (dacă ai nevoie de un CV perfect, apelează la serviciul Vreau să fiu Stewardesă de corectare și editare CV – detalii aici)
2. Fotografie plan amplu cât mai recentă – ai aici detalii despre cum să arate aceasta
3. Copie după diploma de studii (minim liceul)
4. Copie pașaport (prima pagină din pașaport)

Data și locul unde va avea loc interviul vor fi anunțate ulterior de către companie.

Probele de la un interviu Qatar Airways

Iată cum se desfășoară o recrutare Qatar Airways și care sunt probele la care să te aștepți – ai aici un articol pe larg despre acest subiect.

Succes tuturor!

Te pregătim să treci cu succes de interviul Qatar Airways în cadrul cursului Vreau să fiu Stewardesă. Te așteaptă 4 zile de curs intensiv în care vei exersa probele de la interviuri, vei afla tot ce trebuie să știi despre aviație, cum să răspunzi la întrebările recrutorilor, cum să treci peste emoții și cum să comunici cât mai bine în limba engleză. De asemenea, îți facem un CV perfect și fotografii profesionale necesare la interviu. Ai parte de traineri cu experiență semnificativă în aviație și recrutare. Detalii și înscrieri aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Qatar Airways organizează Assessment Day la final de noiembrie la București

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

2 comments

 • Rebeca Tomsa noiembrie 15, 2018   Reply →

  Buna seara,
  Nu cunosc multe despre politica lor in ceea ce priveste tatuajele. Eu am unul amplu, sub sani. Intrebarea mea este, credeti ca este in regula daca as aplica totusi fara sa mentionez nimic despre tatuaj sperand ca acesta nu va fii descoperit? Banuiesc ca in cadrul examinarii medicale facute in Qatar unde inevitabil acesta se va vedea, nu as mai putea fii trimisa acasa.
  Multumesc anticipat.

  • Rucsandra Mihai noiembrie 17, 2018   Reply →
   Rucsandra Mihai

   Bună Rebeca,

   Compania Qatar Airways interzice în totalitate tatuajele.Chiar dacă nu îl declari în acte, dacă vei fi descoperită la controlul medical ce se va face la Doha, vei fi trimisă acasă. Am mai întâlnit asemenea cazuri, nu ar fi pentru prima dată.
   Te sfătuiesc să încerci la companiile care acceptă tatuajele, atâta timp cât nu se văd atunci când porți uniforma. În Orientul Mijlociu poți încerca la Emirates sau Etihad.
   Mult succes!

   Rucsandra

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.