Interviul Qatar Airways de la Cluj Napoca din 29 martie a fost amânat

UPDATE: Compania aeriană Qatar Airways și-a amânat toate interviurile anunțate în perioada următoare în întreaga lume, ca urmare a epidemiei de Covid-19. Printre aceste recrutări amânate se numără și interviul programat pentru data de 29 martie de la Cluj Napoca.

________________________________________________

Compania aeriană de 5 stele Qatar Airways revine în România cu o nouă recrutare de însoțitori de bord la Cluj în luna martie 2020.

Când: 29 martie 2020, 08:00 AM.

Unde: Grand Hotel Italia – Str. Vasile Conta nr. 2, 400478, Cluj-Napoca

Compania îți cere să aplici înainte de recrutare pe site pentru a obține un applicant id. 

Poți aplica la acest link până pe 29 martie 2020.

Cerințe de angajare ca stewardesă Qatar Airways:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • să ai minim studii liceale
 • să fii apt din punct de vedere medical
 • fluent în limba engleză, scris și vorbit
 • disponibil pentru relocarea în Doha, Qatar
 • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de muncă într-o echipă multinațională

 

Ce acte să ai la tine la această recrutare:

– CV în limba engleză (echipa Vreau să fiu Stewardesă se ocupă să ai un CV perfectDetalii aici.)

– copie pașaport (dacă nu ai, poți merge cu o copie de buletin)

– o fotografie tip pașaport – fără ochelari

– o copie după ultima diplomă de studii

*DRESS CODE: Formal Business attire

Cum se desfășoară un interviu Qatar Airways

Qatar Airways este compania aeriană arabă cu cele mai multe recrutări în România în ultimii ani. Reprezentanții companiei de 5 stele au venit aproape lunar să recruteze însoțitori de bord, atât la București, cât și la Cluj Napoca sau chiar și Brașov. De fiecare dată, selecția candidaților s-a desfășurat în linii mari cam la fel, cu probe care i-au pus pe candidați în situația de a comunica cât mai bine, a demonstra abilități de muncă în echipă, creativitate și spontaneitate, fluență în limba engleză și, nu în ultimul rând, dorința puternică de a lucra pentru una din companiile aeriene de top. În acest articol poți citi care sunt probele de la interviul Qatar Airways. 

Te pregătim să treci cu succes de interviul cu orice companie aeriană:

 

 • 1. Cursul de pregătire pentru însoțitori de bord care se ca desfășura în perioada 27 februarie – 1 martie te ajută să treci cu succes interviul la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

 

 •  2. Curs de perfecționare a limbii engleze: Pregătește-ți engleza pentru interviul cu orice companie aeriană la cursul English for Cabin Crew. Un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză, în care te ajutăm să comunici mai ușor, îți dezvoltăm vocabularul și tehnicile de public speaking, exersăm probele interviului și îți pregătim un CV perfectDetalii și înscrieri aici.

 

 • 3. Cursuri la Madrid, Chișinău și Londra: Pentru cei aflați în afara țării organizăm în perioada următoare o serie de cursuri la Chișinău, Madrid și Londra. Consultă secțiunea noastră de cursuri și vezi ce ți se potrivește! 

 

 • 4. Pentru a aplica pentru un post de însoțitor de bord vei avea nevoie de un CV perfect. Noi te putem ajuta prin a construi un CV personalizat care va face diferența în fața recrutorilor. Detalii aici.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.