AirHelp: Qatar Airways este cea mai bună companie aeriană din lume

Qatar Airways a fost desemnată cea mai bună companie aeriană din lume, de publicația online AirHelp Worldwide. Qatar Airways a câștigat acest titlu în față altor 77 de companii aeriene. Datele colectate de către AirHelp cu privire la nivelul de customer service oferit pasagerilor au poziționat Qatar Airways în top.

Qatar Airways este recunoscută pentru serviciul extraordinar oferit clienților, reușind să facă din fiecare călătorie una plăcută și memorabilă. Qatar Airways oferă la bord un meniu sofisticat realizat de cei mai buni chefs, pană la 3,000 de opțiuni de entertainment, Wi-Fi și deasemenea unele dintre cele mai spațioase scaune. Deasemenea, serviciul luxos este completat de către personalul de la sol din întreagă lume.

Directorul executiv Qatar Airways, Excelentă să Mr. Akbar Al Baker, a spus : ”Premiul oferit Qatar Airways pentru cea mai bună companie aeriană din lume de către AirHelp este intradevăr o onoare și totodată o recunoaștere a muncii oferite de către mii de oameni care lucrează pentru Qatar Airways. Angajații Qatar Airways sunt dedicați să ofere cele mai înalte servicii, pasagerii alegând, din nou, să călătorească cu  Qatar Airways. La Qatar Airways, noi credem că fiecare călătorie-indiferent dacă este o vacantă impreună cu familia sau o călătorie de afaceri cu colegii – începe în momentul în care călătoresti cu Qatar Airways.„

„Deoarece mulți pasageri din întreagă lume observă serviciul diminuat oferit de majoritatea companiilor aeriene, ei sunt atrași să aleagă o companie ce le oferă mult mai mult, nu doar un scaun de la A la B. O companie precum Qatar Airways, care înțelege importantă punerii pe primul plan al clientului, setează un nivel foarte înalt fiind totodată un exemplu pentru celelalte companii din industrie despre cum ar trebui să pună experiență clientului pe primul plan”, Directorul Executiv AirHelp, Henrik Zillmer.

Qatar Airways a mai câștigat un număr considerabil de premii de-a lungul acestui an, incluzând Skytrax pentru cel mai bun serviciu oferit de către angajații în Orientul Mijlociu, cel mai bun business class 2016, cel mai bun business class Airline Lounge și de asemenea cel mai bun business class de către Business Traveller Awards. Luna trecută, Qatar Airways a primit 3 distincții prestigioase la Travel Weekly Magellan Awards 2016, din New York: Aur, cea mai inaltă distincție, a fost oferită companiei Qatar Airways pentru cea mai bună experientă internatională la Business Class în avionul A350 și Argint pentru cea mai bună Economy Class, și deasemenea pentru brandul campaniei „Going Places Together”.

Suntem foarte mândri de faptul că un număr mare de cursanți Vreau să fiu Stewardesă lucrează în prezent că însoțitori de bord Qatar Airways. Unii dintre ei au deja peste un an experientă, alții abia și-au primit aripile. Acest premiu îi onorează și pe ei în aceeași măsură, iar de-acum înainte vor reprezenta cu mândrie cea mai bună companie aeriană din lume.

[vc_message icon_fontawesome=”fa fa-plane”]Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. [/vc_message]

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.