Qantas angajează însoțitori de bord pentru baza din Londra

Qantas, compania aeriană națională a Australiei, angajează însoțitori de bord pentru baza din Londra – Heathrow. Selecția va fi realizata prin intermediul firmei de recrutare Aeroprofessional LTD.

În urmă cu 10 ani, Qantas a deschis o bază la Londra de unde operează zilnic zboruri spre Dubai, Melbourne și Sidney la bordul celui mai mare avion din lume – A380. Compania caută însoțitori de bord cu sau fără experiență care să se alăture echipei și cărora să le placă interacțiunea cu clienții.

Ce condiții trebuie să îndeplinești: 

  • experință în customer service
  • eligibil pentru obținerea unui Aviation security identity card (ASIC) – detalii despre ce înseamnă ASIC ai aici.
  • abilitatea de a înota 50 de metri
  • drept legal de a urca în Marea Britanie
  • peste 18 ani
  • pașaport cu o valabilitate de minim 12 luni
  • înălțime între 1.63 și 1.83 m

Ca să obții un job de însoțitor de bord Qantas trebuie să aplici online pe site-ul firmei de recrutare. Detalii aici. 

Pregătește-te pentru următoarele interviu cu companii aeriana în cadrul cursului pregătitor Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în cadrul cărora vei învăța tot ce ai nevoie să știi despre aviație, vei exersa probele de la interviuri, îți vei îmbunătăți limba engleza și tehnicile de vorbire în public, vei învăța cum să oferi cele mai creative răspunsuri în fața recrutorilor și cum să treci peste emoții. La finalul celor 4 zile de curs vei pleca acasă cu un CV perfect și cu fotografii profesionale. Înscrieri și detalii aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Qantas angajează însoțitori de bord pentru baza din Londra

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment