Probele de la interviul Primera Air

Așa cum vă anunțam acum câteva zile, compania aeriană scandinavă Primera Air va organiza pe 28-29 octombrie două sesiuni de recrutare însoțitori de bord de tip Open Day la București (mai multe detalii aici).
Dacă te-ai decis să participi la interviu, iată mai jos care sunt probele interviului și cum va decurge:

Probe interviu Primera Air

 • prezentarea companiei

Ziua de interviu începe cu o prezentare a companiei Primera Air, a ofertei de muncă și a beneficiilor oferite angajaților

 • test de engleză

Interviul începe cu un test de limba engleză. Durează aproximativ o oră și include o probă de listening, eseu și întrebări de tip grilă din vocabular și gramatică.

 • joc de grup 

Candidații vor fi împărțiți pe echipe și vor avea de rezolvat împreună un exercițiu. La ultima recrutare, candidații au primit un cuvânt – hair spray with glitter și 0% fat strawberry yoghurt – pentru care trebuiau să găsească un nume și să realizeze împreună o strategie de promovare.

 • interviu final

Candidații rămași în urma primelor probe vor susține un interviu față în față cu recrutorii. Întrebările puse de recrutori se axează pe informațiile din CV-urile candidaților și pe motivele pentru care își doresc să fie însoțitori de bord.

În câteva zile de la interviul final, candidații vor primi un răspuns din partea companiei.

Cursanți Vreau să fiu Stewardesă angajați la Primera Air

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Probele de la interviul Primera Air

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

2 comments

 • Diana februarie 21, 2018   Reply →

  Din pacate pentru mine nu merge link-ul pt a aplica. Imi da o eroare. Exista alta alternativa de a aplica pentru acest post?

  • Andreea Julei februarie 22, 2018   Reply →
   Andreea Julei

   Buna Diana,
   Incearca sa il deschizi de pe un alt calculator. Este singurul pe care il avem si noi. Te pupam!

Leave a comment