Experiența unui interviu Wizz Air la Iași – povestea Gabrielei

Gabriela a participat la o serie de interviuri Wizz Air până să ajungă în finală. Nu s-a dat bătută când lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit și a mers mai departe cu ambiție. În august 2021 a venit să se pregătească alături de echipa noastră în cadrul unui training intensiv de o zi dedicat interviului Wizz Air și câteva săptămâni mai târziu trecea de toate probele interviului Wizz organizat la Iași.

Am rugat-o pe Gabriela să ne împărtășească experiența ei de interviu, sperăm să vă fie de folos și vouă:

M-am trezit dimineața cu un nod în stomac și cu foarte multe emoții pentru ce urma să se întâmple. Abia am reușit să beau doua guri de cafea, m-am îmbrăcat și coafat după sfaturile primite de la cursul Vreau să fiu stewardesa și am ieșit din casă la 7:30.

În mașină, mi-am exersat din nou prezentarea pentru a fi sigura că o să iasă totul bine și am zâmbit cât mai mult că să îmi intru în vibe. Am ajuns la hotelul unde avea loc interviul, mă așteptam să fie foarte mulți candidați, fiind prima zi de recrutări la Iași, însă în total am fost aproximativ 40 de persoane. La ora 9 am intrat cu toții în sală, unde a avut loc o mini-prezentare a zilei. Am avut doi rectrutori, o doamnă și un domn. Au fost foarte drăguți și au creat o atmosferă plăcută, ceea ce m-a făcut să mai scap puțin de emoții.

În scurt timp a început proba “self presentation”. Eu am fost a 5-a persoana care a intrat. A fost foarte bine, am avut la dispoziție 1 minut și am primit numărul pe care urma să îl port pe parcursul zilei. Am așteptat nerăbdători să se termine proba și să primim lista cu numerele care trec în etapa următoare. Din fericire, numărul meu a fost pe lista. Am rămas 24 de candidați.

A doua proba a fost role-play. Am intrat în sală, pe masă erau așezate mai multe bilețele, trebuia să aleg unul.  Cazul meu a fost: unul din colegii mei a vărsat cafea peste un pasager și i-a pătat cămașă.  Proba a durat aproximativ o oră jumătate, iar mai departe am mers 14 persoane.

A urmat a 3-a probă – group exercise. Aici am avut cele mai mari emoții, pentru că în iunie când am fost la recrutări am picat la această probă.  Am avut un caz de prăbușire a avionului. Din 21 de supraviețuitori, trebuia să salvam câte 4 persoane în 3 zboruri cu elicopterul. Trebuia să stabilim ordinea. Am trecut și această probă, am rămas 11 persoane.

A urmat prezentarea companiei, unde ne-au povestit tot ce ține de Wizz Air, planul de dezvoltare și informații despre training.

După această prezentare, a urmat interviul final. Aici a fost nevoie de CV. A fost o discuție în baza cv-ului, plus alte întrebări ce țineau de experiența mea, despre ce îmi doresc și de ce vreau să devin cabin crew.

Ziua s-a terminat în jur de ora 17:30. A fost o zi obositoare și plină de stres, dar a meritat. Am întâlnit oameni frumoși și am rămas cu o experință plăcută. Recrutorii au fost super și mă bucur că i-am avut pe ei. Sunt foarte fericită că am ajuns atât de aproape să îmi îndeplinesc visul. Cu ocazia aceasta vreau să mulțumesc echipei Vreau să fiu stewardesa pentru tot ajutorul acordat și pentru toate sfaturi și informațiile primite la curs. Vă urmăresc din 2019 când am început pentru prima dată să merg la recrutări și mă bucur că anul acesta am avut ocazia să vă întâlnesc.

Sper că e-mailul pe care îl aștept zilele acestea, să vina cu un răspuns afirmativ.

Vă îmbrățișez cu drag,
Gabriela

Felicitări, Gabriela! Suntem foarte mândre de reușita ta!

 

Te pregătim să fii însoțitor de bord Wizz Air

Dacă vrei să fii și tu pregătit pentru succes, te așteptăm la cursurile noastre de pregătire pentru însoțitori de bord din perioada următoare:

  • 25 septembrie: Curs intensiv de pregătire pentru interviul Wizz Air – detalii aici
  • 21-24 octombrie: Curs complex de pregătire pentru interviurile cu ORICE companie aeriană – detalii aici
  • private coaching – sesiuni de pregătire privată face 2 face sau online cu unul din trainerii noștri – detalii aici 
  • realizare CV – serviciu de corectare, editare CV conform cerințelor companiilor aeriene – detalii aici 

Nu uitați: cursanții Vreau să fiu Stewardesă de azi sunt însoțitorii de bord de mâine! 

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.