Cum s-a desfășurat interviul Wizz Air de la București – iunie 2019

Pe 24 iunie a avut loc o nouă recrutare Wizz Air la București, unde 56 de candidați și-au încercat norocul la cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est. Din totalul candidaților, doar 7 au ajuns până la finalul recrutării. Daniela a terminat cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă pe 23 iunie, iar a doua zi s-a dus deja la interviu și a reușit să treacă de toate probele. Iată cum a fost ziua ei de interviu Wizz Air:

“Am ajuns pe la ora 8, plină de emoții, am făcut cunoștință cam cu toață lumea, am început vorbim, ne cunoaștem, până au ajuns recrutoarele (au fost 3: Karina, Laura și Andreea). Ne-au chemat în sala pe toți, ne au explicat cum va decurge totul astăzi. Pentru prima probă, ne-au dat niște formulare le completăm, intrăm pe rând în sală, le dăm formularele completate și ne prezentăm, de asemenea, ne-au dat și câte un număr, eu am fost numărul 23. Au venit cu o coală albă unde erau scrie numerele care trec mai departe.

Am ajuns la cea de a doua proba, cea de “role play” , am intrat în sală, m-au pus aleg un bilețel, îl citesc, iar una din fetele de la recrutare a fost ” pasagerul” cu o problemă, bineînțeles. Mie mi-a picat “o doamnă care vrea cumpere cate ceva de mâncare dar nu are decât dolari la ea, iar compania noastră nu accepta decât euro. Însă, aceasta avea 5 euro mărunt.”

La finalul probei, după ce au intrat toți candidații, la fel, au adus o coală pe care scriau numerele care trec mai departe. Și de data aceasta am fost pe listă. A urmat o pauză destul de lungă, în care am mâncat. La cea de a treia probă, am intrat cu toții în sala, am fost 2 grupe de cate 4 și o grupa de 3. Am primit o situație, trebuia alegem din mai multe variante, primele 5 care au prioritate, din punctul nostru de vedere, apoi lucram în echipa pe același exercițiu.  La fel, și după această probă, am primit o coală cu numerele care trec mai departe. Am rămas doar . Am fost chemați în sală, unde ni s-a făcut o prezentare despre companie , după care am intrat pe rând pentru interviul final. Le-am oferit CV-ul și poza (doar bust, fiindcă asta ne-au cerut încă de la început), apoi totul a fost o discuție amicală, din punctul meu de vedere. Le-am povestit despre experiențele mele de la fostele job-uri, mai multe detalii despre mine, puncte forte, puncte slabe, ce îmi place fac în timpul liber și, la final, dacă am vreo întrebare pentru ele.”

Succes, Daniela! Îți ținem pumnii să primești vești bune din partea Wizz Air!

Dacă vrei să lucrezi ca însoțitor de bord pentru Wizz Air, vino la cursurile Vreau să fiu Stewardesă și vei beneficia de o pregătire completă pentru interviul cu ORICE companie aeriană. Trainerii noștri te vor învăța tot ce ai de făcut pentru a trece cu succes de interviu. Iată cursurile pe care le avem programate în următoarele 2 luni:

  • 13-14 iulie: curs de pregătire pentru interviurile WIZZ Air și Emirates (detalii aici)
  • 25-27 iulie: cursul English for Cabin Crew, un curs unic de limba engleză pentru viitori însoțitori de bord (detalii aici)
Anca Dumitrescu avatar 80x80 Cum s a desfășurat interviul Wizz Air de la București   iunie 2019

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.