Cum s-a desfășurat interviul Wizz Air de la București – iunie 2019

Pe 24 iunie a avut loc o nouă recrutare Wizz Air la București, unde 56 de candidați și-au încercat norocul la cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est. Din totalul candidaților, doar 7 au ajuns până la finalul recrutării. Daniela a terminat cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă pe 23 iunie, iar a doua zi s-a dus deja la interviu și a reușit să treacă de toate probele. Iată cum a fost ziua ei de interviu Wizz Air:

“Am ajuns pe la ora 8, plină de emoții, am făcut cunoștință cam cu toață lumea, am început vorbim, ne cunoaștem, până au ajuns recrutoarele (au fost 3: Karina, Laura și Andreea). Ne-au chemat în sala pe toți, ne au explicat cum va decurge totul astăzi. Pentru prima probă, ne-au dat niște formulare le completăm, intrăm pe rând în sală, le dăm formularele completate și ne prezentăm, de asemenea, ne-au dat și câte un număr, eu am fost numărul 23. Au venit cu o coală albă unde erau scrie numerele care trec mai departe.

Am ajuns la cea de a doua proba, cea de “role play” , am intrat în sală, m-au pus aleg un bilețel, îl citesc, iar una din fetele de la recrutare a fost ” pasagerul” cu o problemă, bineînțeles. Mie mi-a picat “o doamnă care vrea cumpere cate ceva de mâncare dar nu are decât dolari la ea, iar compania noastră nu accepta decât euro. Însă, aceasta avea 5 euro mărunt.”

La finalul probei, după ce au intrat toți candidații, la fel, au adus o coală pe care scriau numerele care trec mai departe. Și de data aceasta am fost pe listă. A urmat o pauză destul de lungă, în care am mâncat. La cea de a treia probă, am intrat cu toții în sala, am fost 2 grupe de cate 4 și o grupa de 3. Am primit o situație, trebuia alegem din mai multe variante, primele 5 care au prioritate, din punctul nostru de vedere, apoi lucram în echipa pe același exercițiu.  La fel, și după această probă, am primit o coală cu numerele care trec mai departe. Am rămas doar . Am fost chemați în sală, unde ni s-a făcut o prezentare despre companie , după care am intrat pe rând pentru interviul final. Le-am oferit CV-ul și poza (doar bust, fiindcă asta ne-au cerut încă de la început), apoi totul a fost o discuție amicală, din punctul meu de vedere. Le-am povestit despre experiențele mele de la fostele job-uri, mai multe detalii despre mine, puncte forte, puncte slabe, ce îmi place fac în timpul liber și, la final, dacă am vreo întrebare pentru ele.”

Succes, Daniela! Îți ținem pumnii să primești vești bune din partea Wizz Air!

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.