Cum s-a desfășurat interviul Wizz Air din 23 august de la București

Pe 23 august a avut loc la București un nou interviu de angajare însoțitori de bord organizat de compania aeriană Wizz Air. Peste 170 de candidați s-au prezentat la recrutare, iar după o zi de probe de foc, multe emoții și adrenalină, doar 20 de candidați au rămas în finală. Încă o dată, pregătirea riguroasă, atenția la detalii și atitudinea candidaților au făcut diferența în fața recrutorilor.

Îi felicităm pe cursanții noștri care au ajuns până în finală, iar mai jos vă invităm să citiți cum a decurs interviul din perspectiva Andreei, fosta noastră cursantă care a reușit să treacă de toate probele interviului Wizz Air. A doua zi după interviu Andreea a primit deja răspuns că a fost acceptată și pe 13 septembrie va începe trainingul la Budapesta. Nu uitați: cursanții Vreau să fiu Stewardesă de azi sunt însoțitorii de bord de mâine.

 

1. Prezentarea personală

“Prima probă a fost de prezentare personală, însă nu au mai vrut CV-ul (acesta doar la interviul final). Prima impresie a contat, am fost sigura pe discursul meu, pe poziția corpului, am zâmbit(recrutorii au fost minunați și m-a ajutat asta). Din 170, aici au plecat în jur de 100.

2. Proba de role-play

La proba 2, de role-play, am avut o situație medicală la bord. Mi am amintit de Iulia, trainerul de la cursul Vreau să fiu Stewardesă, care spune că empatia e cheia și totul a fost perfect. Deja de aici am rămas 26.

3. Proba de grup

La proba de grup, am avut sa alegem persoane pe care le salvam dintr-o situație limită. Aici am rămas 20.

4. Interviul final

Interviul final a durat până la 10-11 seara, unde am stat 15 min cu multe întrebări pe cât de simple ar părea, pe atât de atentă am încercat să fiu la ce răspund, cât sa se potrivească cu cerințele companiei.

Tot ce am învățat la curs am aplicat, toate informațiile utile pe care mi le-ați oferit le-am învățat și nici acum nu pot sa cred ca m-au ales dintre atâția.

Vă mulțumesc mult!”❤️

Încă o dată felicitări Andreea! Să ne vedem printre nori!

IMPORTANT: Vă reamintim că pentru a te angaja la Wizz Air nu ai nevoie de niciun fel de experință anterioară și nici de studii/școli de aviație. Wizz Air asigură gratuit trainingul de obținere a licenței de însoțitor de bord.

Dacă vrei și tu să fii cel mai bine pregătit candidat de la interviu și să îmbraci uniforma Wizz Air cât mai repede, te așteptăm pe 4 septembrie la următorul curs de pregătire pentru recrutarea Wizz Air. Detalii și înscrieri la acest link.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.