Cum s-a desfășurat interviul Flynas de la București

Pe 23 noiembrie 2019, ne-am ocupat de organizarea și selecția de viitoare stewardese pentru compania aeriană FLYNAS alături de firma de recrutare MECCTI. A fost o experiență frumoasă, plină de emoții pentru candidatele prezente, dar și de zâmbete și energie bună.

Din partea companiei Flynas au sosit la București 2 recrutoare, Noemi & Katherine, 2 persoane extem de calde și de deschise față de candidatele prezente la interviu. Pe tot parcursul recrutării, cele 2 recrutoare le-au încurajat pe candidate, astfel încât emoțiile să fie tot mai puține, iar ele să se relaxeze.

%name Cum s a desfășurat interviul Flynas de la București

%name Cum s a desfășurat interviul Flynas de la București

Probele interviului au fost următoarele:

  • prezentarea companiei, cu întrebări și răspunsuri din sală (Candidatele erau întrebate ce informații cunosc despre Flynas, despre Arabia Saudită etc) – a fost o discuție relaxată, veselă și plină de informații utile despre viața de însoțitor de bord la Flynas, despre salariu și alte beneficii incluse
  • test scris de limba engleză: candidatele au primit un test grilă (reading & comprehension, fără gramatică)
  • group discussion: candidatele au fost împărțite în echipe de câte 5 persoane, fiecare echipă primind o temă de discuție din partea recrutoarelor (în acest timp, cele 2 recrutoare urmăreau cu atenție activitatea candidatelor și luat notițe)
  • grooming check: fiecare candidată a fost măsurată, cântărită, au fost verificate tatuajele și alte semne particulare, cât și ținuta de la interviu, atitudinea și postura
  • interviu final: candidatele au intrat la interviul final în grupuri de câteva persoane, fiecare răspunzând la întrebările puse de recrutoare, pe baza CV-ului, cât și întrebări standard cu privire la meserie de însoțitor de bord, provocări, skilluri și alte detalii importante pentru acest job

În câteva săptămâni, candidatele vor afla rezultatele finale ale interviului, urmând ca ulterior să se relocheze în Arabia Saudită, unde vor începe trainingul de specialitate.

%name Cum s a desfășurat interviul Flynas de la București%name Cum s a desfășurat interviul Flynas de la București

Salariu stewardesă Flynas și alte beneficii:

Compania aeriană Flynas oferă un pachet salarial foarte atractiv, ce poate ajunge, în medie, la 2350$ lunar. Pe lângă salariu, stewardesele Flynas beneficiază de bilete de avion cu reducere, un bilet anual gratuit spre România, asigurare medicală și de viață, cazare în complexul companiei, cu piscină, saună și sală de sport, curățare gratuită a uniformei, 30 de zile de concediu pe an, transport gratuit.

Despre Flynas:

Flynas este o companie aeriană de tip low cost din Arabia Saudită, cu baza la Riyadh. Flota companiei este compusa din peste 30 de aeronave de tip Airbus 320 și Airbus 319. Sloganul companiei este The Kingdom’s First Low-Cost Airline.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.