Probele interviului Emirates de la București – martie 2019

Pe 24 martie 2019, Emirates a recrutat din nou însoțitori de bord la București. Cu doar 2 zile înainte, pe 22 martie, compania aeriană din Dubai s-a aflat și la Craiova, unde a organizat o recrutare despre care am scris aici.

Recrutoare a fost aceeași ca la Craiova, Kavita (din India) și se pare că a urmat același scenariu de interviu și același număr de candidați selectați la final. Din cei peste 110 candidați prezenți la interviul de la București, doar 6 au ajuns până la sfârșit (5 fete și un băiat).

Iată cum au decurs probele interviului Emirates:

  1. CV DROP: candidații au fost trecuți într-un tabel cu datele lor de identificare și au primit un număr de ordine. Au întrat rând pe rând să facă cunoștință cu recrutoarea, să predea CV-ul și o fotografie și au primit, în mare parte, aceeși întrebare: “Cu ce te ocupi în prezent?” Din păcate, după această probă, recrutoarea a ales să “taie în carne vie” și a trecut mai departe doar 17 candidați.
  2. Prima probă de echipă: Candidații au fost împărțiți în grupuri de câte 2-3, iar fiecar echipă a primit o fotografie cu o situație din avion (o stewardesă servind masa unor pasageri, un pasager care își face un selfie, o stewardesă și un copil etc). Pe spatele fotografiilor erau trecute o serie de întrebări orientative pentru candidați. La final, fiecare echipă trebuia să prezinte în fața tuturor fotografia primită și detaliile despre activitatea însoțitorului de bord. După această probă au fost eliminați încă 7 candidați, astfel că au rămas în interviu doar 10.
  3. Reach test și grooming check: fiecare candidat a fost măsurat și verificat de cicatrici/semne particulare, astfel încât să corespunda cerințelor impuse de Emirates.
  4. A doua probă de echipă: cei 10 candidați care au rămas la interviu au trecut la proba în care trebuie să dovedească că știu cum să lucreze într-un grup mai mare, pot comunica cu ușurință și lua decizii împreună rapid. Au primit o situație tot de la bordul avionului în care au fost nevoiți să ajungă împreună la cea mai bună soluție pentru pasageri. 6 persoane au trecut de această probă și au ajuns în finală
  5. Testul de engleză și interviul final: acestea vor fi susținute online, de către cei 6 finaliști în zilele care urmează.

Felicitări finaliștilor și multă baftă în continuare! Să primiți mult-așteptatul GOLDEN CALL!

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.