Probele interviului Emirates de la Constanța

Pe 27 ianuarie, Emirates a recrutat însoțitori de bord la Constanța, pentru prima dată. Aproximativ 60 de persoane au fost prezente la recrutare, iar din acestea, doar 6 au reușit să se numere printre finaliști.

  1. Prezentarea companiei și înregistrarea candidaților: ziua de interviu a început la ora 08.00 cu prezentarea companiei și înregistrarea fiecărui candidat. Recrutoarea, Catherine, le-a vorbit candidaților despre Emirates viața de însoțitor de bord în cadrul acestei companii și despre Dubai, orașul unde finaliștii interviului urmează să se relocheze. Fiecare candidat și-a trecut numele pe o listă și a primit un număr de înregistrare pe care l-a folosit pentru CV drop.
  2. CV DROP: Fiecare candidat a predat recrutoarei CV-ul și fotografia și a avut o scurtă discuție cu recrutoarea despre jobul actual/anterior, Emirates sau motivul pentru care îți dorești să fii însoțitor de bord (între 30 de secunde și un minut) Niciun candidat nu a fost eliminat în urma acestei probe
  3. Primul joc de grup: Candidații au fost împărțiți în grupe de câte 2 persoane, iar fiecare grupă a primit o fotografie cu o imagine din avion: stewardesă care se joacă cu copii, pasager care face o fotografie mâncării, un pasager care lucrează pe laptop etc. Fiecare grup a trebui să răspundă la o serie de întrebări despre situația din imagine și responsabilitățile unui însoțitor de bord în situația dată. La final, fiecare grupă a prezentat concluziile în fața recrutoarei și a celorlalți colegi. După această probă, doar 18 persoane au reușit să meargă mai departe.
  4. Reach test, grooming și al doilea joc de grup/roleplay: Cei 18 candidați rămași în cursă au fost împărțiți în 2 grupe de 9 persoane și au avut de rezolvat o situație întâlnită la bord (pasageri nemulțumiți, copii gălăgioși etc). De asemenea, acestora li s-a verificat înălțimea, tatuajele și semnele particulare vizibile. Doar 6 candidați au reușit să rămână în joc după această etapă.
  5. Testul de engleză, testul psihologic și interviul final – ONLINE: La ora 15.00, interviul se apropia de sfârșit, iar cei 6 candidați rămași în finală au fost programați pentru următoarele testări care vor avea loc online. Testul de engleză și cel psihologic trebuie făcut până azi, 28 ianuarie, urmând ca fiecare candidat să aibă ulterior programarea pentru interviul final.

Succes tuturor!

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Probele interviului Emirates de la Constanța

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.