Probele interviului Emirates de la Constanța

Pe 27 ianuarie, Emirates a recrutat însoțitori de bord la Constanța, pentru prima dată. Aproximativ 60 de persoane au fost prezente la recrutare, iar din acestea, doar 6 au reușit să se numere printre finaliști.

  1. Prezentarea companiei și înregistrarea candidaților: ziua de interviu a început la ora 08.00 cu prezentarea companiei și înregistrarea fiecărui candidat. Recrutoarea, Catherine, le-a vorbit candidaților despre Emirates viața de însoțitor de bord în cadrul acestei companii și despre Dubai, orașul unde finaliștii interviului urmează să se relocheze. Fiecare candidat și-a trecut numele pe o listă și a primit un număr de înregistrare pe care l-a folosit pentru CV drop.
  2. CV DROP: Fiecare candidat a predat recrutoarei CV-ul și fotografia și a avut o scurtă discuție cu recrutoarea despre jobul actual/anterior, Emirates sau motivul pentru care îți dorești să fii însoțitor de bord (între 30 de secunde și un minut) Niciun candidat nu a fost eliminat în urma acestei probe
  3. Primul joc de grup: Candidații au fost împărțiți în grupe de câte 2 persoane, iar fiecare grupă a primit o fotografie cu o imagine din avion: stewardesă care se joacă cu copii, pasager care face o fotografie mâncării, un pasager care lucrează pe laptop etc. Fiecare grup a trebui să răspundă la o serie de întrebări despre situația din imagine și responsabilitățile unui însoțitor de bord în situația dată. La final, fiecare grupă a prezentat concluziile în fața recrutoarei și a celorlalți colegi. După această probă, doar 18 persoane au reușit să meargă mai departe.
  4. Reach test, grooming și al doilea joc de grup/roleplay: Cei 18 candidați rămași în cursă au fost împărțiți în 2 grupe de 9 persoane și au avut de rezolvat o situație întâlnită la bord (pasageri nemulțumiți, copii gălăgioși etc). De asemenea, acestora li s-a verificat înălțimea, tatuajele și semnele particulare vizibile. Doar 6 candidați au reușit să rămână în joc după această etapă.
  5. Testul de engleză, testul psihologic și interviul final – ONLINE: La ora 15.00, interviul se apropia de sfârșit, iar cei 6 candidați rămași în finală au fost programați pentru următoarele testări care vor avea loc online. Testul de engleză și cel psihologic trebuie făcut până azi, 28 ianuarie, urmând ca fiecare candidat să aibă ulterior programarea pentru interviul final.

Succes tuturor!

Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.