Probele interviului Emirates organizat la București pe 26 februarie

26 februarie 2019 a fost o zi care va rămâne în sufletul celor 13 finaliști care au reușit să treacă cu succes de toate probele interviului organizat de compania aeriană Emirates la București. Din aproape 120 de candidați, se pare că 13 au avut noroc și au reușit să convingă recrutorul că sunt potriviți să înceapă o carieră de însoțitori de bord la una din cele mai prestigioase companii aeriene din lume.

Iată cum a decurs interviul și care au fost probele prin care au trecut candidații

  • CV DROP

Interviul Emirates a început la ora 8, când recrutoarea Emily din Marea Britanie i-a poftit pe candidați în sala de interviu. Candidații și-au trecut numele pe o foaie, au primit un număr fiecare și rând pe rând au mers să predea recrutoarei CV-ul și fotografia full-body. De data aceasta, spre deosebire de alte interviuri, recrutoarea nu a pus întrebări prea multe, ci le-a cerut candidaților să susțină o mică prezentare personală în fața ei. 47 de persoane s-au calificat la următoarele probe de după CV DROP.

  • Prima probă de grup

Candidații au fost împărțiți în grupuri de câte 2, iar fiecar echipă a primit o fotografie cu o situație din avion (o stewardesă servind masa unor pasageri, un pasager care își face un selfie etc). Pe spatele fotografiilor erau trecute o serie de întrebări orientative pentru candidați. La final, fiecare echipă trebuia să prezinte în fața tuturor fotografia primită și detaliile despre activitatea însoțitorului de bord. 20 de candidați au reușit să treacă mai departe de această probă.

  • A doua probă de grup 

Cei 20 de candidați care au rămas la interviu au trecut la proba în care trebuie să dovedească că știu cum să lucreze într-un grup mai mare, pot comunica cu ușurință și lua decizii împreună rapid. Au primit o situație tot de la bordul avionului în care exista o singură pătura suplimentară pe un anumit zbor și 6 pasageri care aveau nevoie de  ea. Sarcina lor a fost să decidă cine era persoana care trebuia să primească pătura. Pe durata desfășurării exercițiului, fiecare candidat a fost chemat de recrutoare pentru a fi măsurat și verificat de tatuaje/cicatrici. 13 persoane au ajuns în finală în urma acestei probe.

  • Testul de engleză, testul psihometric și interviul final

Toate aceste teste se susțin online, de către fiecare candidat. Testul de engleză și cel psihometric trebuie rezolvate în maxim 24 de ore de la finalizare probelor de interviu, iar interviurile finale au fost programate pentru duminică și luni.

Succes tuturor, să primiți cât mai repede mult așteptatul GOLDEN CALL.

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.