Cum s-a desfășurat interviul Emirates de la Brașov – ianuarie 2020

Pe 18 ianuarie, compania aeriană Emirates a organizat prima recrutare din acest an în România, la Brașov. 65 de candidați s-au prezentat la recrutare, iar dintre aceștia, 15 au fost norocoșii care au reușit să treacă de toate probele. Interviul a fost ținut de Randa, una din recrutoarele Emirates care a venit destul de des în ultima perioada să facă selecții în România.

Care au probele interviului Emirates?

 

CV Drop – fiecare candidat și-a depus CV-ul împreună cu fotografia cerută și a avut o scurtă interacțiune cu recrutoarea.

Exercițiu de grup #1 – candidații au fost împărțiți în grupe de câte 4, au primit o fotografie cu o situație de pe zborurile Emirates, despre care au fost rugați să discute în echipă pe baza acestei fotografii și să răspundă la o serie de întrebări. După această probă au rămas doar 30 de candidați pentru următoarea etapă a interviului.

Reach test & grooming – candidați au fost măsurați fiecare pentru a demonstra că au minim 160cm și ajung pe vârfuri, cu mâna ridicată, la 212cm. De asemenea, au fost întrebați de tatuajele vizibile sau alte semne particulare.

Exercițiu de grup #2 – cei 30 de candidați rămași au fost împărțiți în două grupe mari și au primit un task din partea recrutoarei pe care au fost nevoiți să îl rezolve împreună și să ajungă astfel la un punct comun cu ceilalți membri ai echipei. Randa i-a urmărit pe tot parcursul exercițiului, ca să vadă ce calități scot la iveală candidații, cum se descurcă într-o echipă și cum comunică unii cu ceilalți. 15 persoane au fost norocoase să treacă și de această probă și astfel să se califice pentru etapa finală a selecției.

Testul de engleză și interviul final – online. Cei 15 finaliști au dat testul de engleză în maxim 24 de ore de la finalizarea interviului face 2 face și au fost programați în următoarele zile pentru susținerea interviului final, care va avea loc tot online, cu un recrutor Emirates.

Succes tuturor finaliștilor și felicitări cursanților noștri care ne fac mândri cu asemenea rezultate.

Te pregătim de interviul cu ORICE companie aeriană! Vino la cursuri în următoarea perioadă:

 

  • 13-16 februarie 2020: Cursul de pregătire pentru însoțitori de bord te ajută să treci cu succes interviul la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

 

  • 30 ianuarie – 1 februarie 2020: Pregătește-ți engleza pentru interviul cu orice companie aeriană la cursul English for Cabin Crew. Un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză, în care te ajutăm să comunici mai ușor, îți dezvoltăm vocabularul și tehnicile de public speaking, exersăm probele interviului și îți pregătim un CV perfectDetalii și înscrieri aici.

 

  • Pentru a aplica pentru un post de însoțitor de bord vei avea nevoie de un CV perfect. Noi te putem ajuta prin a construi un CV personalizat care va face diferența în fața recrutorilor. Detalii aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.