Primul ebook Vreau să fiu Stewardesă

Echipa Vreau să fiu Stewardesă îți oferă primul ebook românesc dedicat carierei de însoțitor de bord, un ghid util pentru persoanele care își doresc o carieră în aviație. Lansarea oficială a ebook-ului a avut loc pe 8 septembrie 2016, odată cu petrecerea aniversară de 3 ani Vreau să fiu Stewardesă.

Primul e-book Vreau să fiu Stewardesă cuprinde o selecție de întrebări și răspunsuri utile pentru cititorii noștri în căutare de informații avizate cu privire la modul în care pot obține un job de însoțitor de bord, pașii pe care trebuie să îi urmeze, condiții de îndeplinit, acte necesare etc.

“Zilnic, primim sute de întrebări de la cititorii noștri despre tot ceea ce presupune jobul de însoțitor de bord. Multe dintre aceste întrebări au subiecte comune și uneori se repetă, acest lucru însemnând că, de cele mai multe ori, persoanele aflată la început de drum în aviație au, în principiu, aceleași nelămuriri. Pentru a le ușura munca cititorilor noștri, astfel încât să găsească toate aceste informații în același loc, fără să mai fie nevoiți să caute printre cele peste 600 de articole publicate până acum pe site, am creat acest ebook, un instrument ușor, plin de informații utile pentru orice viitor însoțitor de bord.” – Anca Dumitrescu, co-fondator Vreau să fiu Stewardesă.

Ebook-ul este un cadou pe care Vreau să fiu Stewardesă îl face tuturor cititorilor săi și este lansat în premieră la petrecerea aniversară de #3anideVreausăfiuStewardesă.

Acesta poate fi descărcat direct de pe site-ul nostru. După completarea formularului de mai jos vei fi redirecționat către butonul de descărcare.

Mulțumim că ne citiți!
echipa Vreau să fiu Stewardesă

2 Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.