Primul curs de aviație privată din România – organizat de Vreau să fiu Stewardesă

După doi ani de la lansare, 40 de cursuri organizate și peste 800 de cursanți pregătiți, echipa Vreau să fiu Stewardesă abordează segmentul aviației private organizând primul curs de aviație privată din România.

Cursul de aviație privată este un curs de formare profesională și orientare în cariera de  VIP / Corporate Flight Attendant și este dedicat persoanelor care vor să facă trecerea către aviația privată sau vor să își îmbunătățească nivelul de service on board.

twc aviation flight attendant34 web 1024x682 Primul curs de aviație privată din România  organizat de Vreau să fiu Stewardesă

Dacă în prezent ești stewardesă pentru o linie comercială sau ai experiență în acest domeniu și îți dorești să faci pasul spre aviația privată, atunci acest curs este cea mai potrivită alegere pentru tine.

Programa cuprinde 2 module esențiale aspiranților la cariera de VIP / Corporate Flight Attendant:

 • Cum treci de interviu ca să te angajezi la o companie de aviație privată
 • Responsabilitățile unui VIP / Corporate Flight Attendant de succes și îmbunătățirea experienței profesionale

Cursul ajută participanții cu experiență în aviația comercială de minim 1 an să decidă dacă trecerea către aviația privată reprezintă cea mai potrivită mutare în cariera lor și cum este cel mai indicat să procedeze.

SERVICII VIP 

Cursul se concentrează pe aspectele importante, responsabilitățile, aptitudinile și resursele unui  VIP / Corporate Flight Attendant. Trainerul oferă instruire practică completă, acoperă toate cerințele acestei profesii, inclusiv inflight service și consiliere cu privire la accesul în industria aeronautică privată.

De asemenea, acest curs se concentrează și pe gestionarea aeronavei, eticheta culturală, servicii VIP și vă introduce în lumea produselor gourmet, punând un accent sporit pe modalitatea corectă de servire și de prezentare în fața pasagerilor. Trainerul va învăța fie care student cum să aplice concepte moderne și idei elegante pentru a impresiona oaspeții de la bord.

Interior1 1024x683 Primul curs de aviație privată din România  organizat de Vreau să fiu Stewardesă

 

TRAINER

alina dumitru Primul curs de aviație privată din România  organizat de Vreau să fiu Stewardesă Cursul este susținut de Alina Dumitru – trainer care și-a început cariera în aviație acum 10 ani, la Etihad Airways.

După ce a avut ocazia să fie stewardesă la Economic, Business și First Class a simțit nevoia unor schimbări și a trecut în aviația privată, domeniu în care face carieră de mai bine de 6 ani.

A zburat mai întâi pentru o companie privată romanească, iar în prezent, Alina este VIP Corporate Flight Attendant la o companie de aviație privată internațională.

Mai multe detalii despre curs și modalitatea de înscriere puteți citi aici.

3 Comments
 • Raluca Chiruta
  Posted at 21:12h, 17 septembrie Răspunde

  Buna ziua . Va rog sa ma contactati cu detaliile referitoare la incadrarea pentru acest job . Mai am rugamintea sa imi confirmati daca inaltimea de 1.84 este admisa .

  • Anca Dumitrescu
   Posted at 17:44h, 18 septembrie Răspunde

   Buna Raluca,

   Inaltimea de 1.84 este admisa, nu vei avea probleme. Cat despre conditii, trebuie sa ai minim 1 an experienta ca stewardesa pentru o linie comerciala sau macar experienta in hoteluri sau restaurante de 5 stele.

   Daca ai nevoie de mai multe detalii, te invit sa imi scrii pe anca@vreausafiustewardesa.ro

   Succes,
   Anca

 • banu florentina
  Posted at 10:20h, 29 octombrie Răspunde

  Buna ziua!doresc si eu sa ma inscriu la aceste cursuri si as dori sa aflu mai multe detalii!va multumes si o zi buna!

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.