Primera Air recrutează pe 28 și 29 octombrie la București

Compania aeriană scandinavă Primera Air recrutează însoțitori de bord pe 28 și 29 octombrie la București. Interviurile vor avea loc la Angelo Airport Hotel.

28 octombrie – începând cu ora 10.00

29 octombrie – începând cu ora 10.00

Cerințe însoțitor de bord Primera Air

 • peste 18 ani
 • diplomă de bacalaureat
 • engleza fluent (scris și vorbit)
 • abilități de înot – 200 m
 • disponibilitate de relocare în Scandinavia
 • cazier impecabil în ultimii 5 ani

Beneficii oferite de companie:

 • salariu de aprox. 1500-1700 euro/lunar (un senior poate ajunge până la 2000 euro/lunar)
 • training gratuit – se va susține la București (partea teoretică) și la Copenhaga (partea practică)
 • cazare și transport gratuit
 • contract pe durata determinată(6 luni)
 • program de muncă flexibil: 2 luni lucrate cu 2 săptămâni de pauză

Ultima recrutare Primera Air la București a fost în februarie 2017. Vă reamintim că Primera Air este o companie aeriană scandinavă și operează zboruri pe aeronave B737, către 70 de destinații de vacanță din zona Mării Mediterane, Madeira, Grecia, Turcia etc, unde membrii echipajului pot avea zboruri cu rămânere de 12 până la 24 ore de odihnă.

Probele de la interviul Primera Air 

 • introducerea companiei Primera Air
 • test scris de limba engleză
 • exercițiu de grup
 • interviul final

Acte necesare la interviul Primera Air

 • pașaport
 • CV în limba engleză (echipa Vreau să fiu Stewardesă îți poate realiza un CV perfect pentru interviu – detalii aici)
 • copie după atestatul de membru al echipajului de cabină *doar în cazul în care dețineți un astfel de atestat; **atenție: nu este obligatoriu!

.

Probele de la interviul Primera Air

Află cum decurge un interviu Primera Air și la ce probe au fost supuși candidații. Citește aici.

Povestea unei stewardese Primera Air

Adina a fost cursantă Vreau să fiu Stewardesă, iar astăzi este stewardesă Primera Air. Află povestea ei din acest interviu.

Foste cursante, actuale stewardese Primera Air
CV perfect pentru interviu

Avem grijă să mergi la interviu cu un CV perfect. Apelează la serviciul nostru de editare și corectare CV. Detalii aici.

[vc_message icon_fontawesome=”fa fa-plane”]Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici.[/vc_message]

12 Comments
 • Andreea
  Posted at 15:50h, 21 octombrie Răspunde

  Buna,
  Aveti idee daca primesc si fara pasaport, precum la Ryanair?

  • Andreea Julei
   Andreea Julei
   Posted at 22:00h, 22 octombrie Răspunde

   Buna Andreea,
   Una dintre cerintele specificate de catre companie este ca in momentul prezentarii la interviu sa detii un pasaport valabil, dar in urma discutiei pe care am avut-o cu o fosta cursanta, mi-a cofirmat faptul ca poti ulterior sa iti faci pasaport sau sa il reinnoiesti pe cel existent in cazul in care a expirat. Mult succes!

 • A
  Posted at 12:27h, 25 octombrie Răspunde

  Bună ziua! Mai e nevoie să aducem fotografii şi certificat medical (erau cerute pentru aplicaţia online) pe lângă cele menţionate?

  • Andreea Julei
   Andreea Julei
   Posted at 21:05h, 25 octombrie Răspunde

   Buna Andrada.
   Noi am facut o lista a documentelor cerute de catre Primera Air la un interviu de tip Open Day, unde nu este specificat nimic legat de fotografii si certificat medical, dar daca le ai deja, te sfatuiesc sa le tii la indemana in ziua interviului in cazul in care te pot ajuta. Mult succes!

 • Alexandra
  Posted at 10:44h, 29 octombrie Răspunde

  Bună dimineața, data viitoare când mai postați anunțuri despre recrutări de tip open day, va rugăm să vă și asigurați înainte că informația e corectă. Cei de la Primera Air au spus că ieri a fost Open Day și astăzi au fost chemați doar cei care au primit confirmare pe mail, în urma unei înscrieri. Nimeni din cei aproape 50 participanți nu știa despre asta, cu excepția a câtorva persoane care veniseră și cu 1 zi în urmă. Citez una dintre recrutoare: “I don’t know where you read that information, but they don’t work for us.”

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 09:47h, 30 octombrie Răspunde

   Buna Alexandra,

   Primera Air a anuntat, oficial, 2 zile de recrutare, respectiv pe 28 si 28 octombrie. Niciunde, dar niciunde, în anunțul lor de angajare (care era public, deci oricine îl putea citi ca să se informeze) nu precizau ca prima zi e Open Day, iar pe 29 vor fi chemați cei care au fost pe 28. Ceea ce e oricum fals. Și o să îți explic acum de ce: în prima zi, pe 28, nu se așteptau la un număr atât de mare de candidați – peste 100. Așa că le-a fost foarte greu să facă față și să organizeze o întreagă zi de interviu, astfel că au renunțat la mare parte din probe și s=au rezumat doar la un test de engleză și la interviu final cu toți cei care au ajuns să treacă de test – aproximativ 70 de persoane. Noi am preluat informația exact așa cum cei de la Primera Air au dat-o. Adică, dacă o companie anunță că vor recruta 2 zile la rând, fără să facă nicio precizare că prima zi e Open Day, a doua zi Assesmsent (ceea ce e fals, căci candidații din prima zi au trecut și prin AD, nu au venit doar să lase CVul și să vadă dacă primesc invitație pentru a doua zi) exact așa am dat și noi mai departe către cititori. Te înțeleg că poate ești supărată, Alexandra, de modul în care s-au desfășurat lucrurile, însă dacă noi am fi greșit în oferirea de informații, am fi fost primii care ar fi făcut un pas în spate și și-ar fi cerut scuze. Mi pare rău că lucrurile au decurs așa, însă te asigur că noi facem eforturi ca toate informațiile care pleacă de pe site să fie corecte și transmise într-un mod cât mai transparent.

   Succes pe viitor,
   Anca

   • Alexandra
    Posted at 16:39h, 31 octombrie Răspunde

    Draga Anca,

    Multumesc pentru lamuririle referitor la aceasta situatie.
    Din ce inteleg din explicatiile tale, inseamna ca oricum nu am pierdut nimic, avand in vedere ca Primera Air nu s-a putut organiza eficient pentru ceea ce a promis initial in anunt, adica 2 zile de Open Day, cu regimul specific.

    Multumesc!
    Alexandra

    • Anca Dumitrescu
     Anca Dumitrescu
     Posted at 09:59h, 01 noiembrie Răspunde

     Cu drag, Alexandra. Sunt sigură că vor mai urma recrutări ale companiilor aeriene care îți vor aduce aripile mult visate. Dacă ai nevoie de alte informații, noi suntem aic! Să zbori!

 • Simona
  Posted at 17:58h, 29 octombrie Răspunde

  Interviul nu a fost de tip open day!!!! F multi din cei care aveau aplicatia facuta si toate actele in regula nu au trecut din cauza celorlalti care au venit nechemati si nu este corect !!

 • Debbie Merchant
  Posted at 17:11h, 01 noiembrie Răspunde

  Hello, I would like to thank you all for attending our recruitment days over the weekend. I would like to clarify that these were planned interview days for registered candidates only. We did try to interview as many as possible to avoid disappointment.

 • Andrada
  Posted at 15:12h, 04 noiembrie Răspunde

  Bună ziua! Ştiţi cumva cât timp trebuie să aşteptăm până să putem aplica din nou la o recrutare Primera Air? O zi frumoasă!

  • Andreea Julei
   Andreea Julei
   Posted at 11:47h, 06 noiembrie Răspunde

   Buna Andrada,
   Poti aplica oricând pentru un nou interviu la Primera Air. Nu exista nicio regula care spune ca trebuie sa astepti o perioada de timp ca in cazul altor companii (ex.Emirates). Iti uram mult succes!

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.