UPDATE: Primera Air angajează însoțitori de bord în martie la București

UPDATE: Reprezentanții companiei de recrutare au confirmat pentru Vreau să fiu Stewardesă că vor veni în luna martie să recruteze însoțitori de bord la București. Pentru a primi o invitație la interviu nu uita că trebuie să aplici online și să primești o invitație din partea companiei.

_____________________________________________________________________________

Compania aeriană Primera Air recrutează însoțitori de bord în perioada următoare, atât pentru rutele operate la nivelul Europei, cât și pentru rutele transcontinentale – Canada și SUA. Compania caută însoțitori de bord cu sau fără experiență anterioară în aviație, iar absolvirea unei școli de aviație NU este obligatorie, dat fiind că operatorul aerian asigură în mod gratuit trainingul de obținere a licenței de zbor.

Recrutarea este realizată de firma First2 Resource, iar întregul proces de angajare se derulează prin intermediul reprezentanților acestei companii.

Condiții însoțitor de bord Primera Air:

 • absolvent de liceu
 • limba engleză la nivel fluent, scris și vorbit
 • abilitate de a înota 200 de m fără vestă de salvere
 • apt din punct de vedere fizic și medical
 • cazier impecabil în ultimii 5 ani
 • flexibil, cu abilități excelente de comunicare, orientat către clienți, empatic și sociabil

Dacă îndeplinești condițiile de mai sus, aplică acum pe site-ul companiei de recrutare, adică aici. Vei avea nevoie de următoarele documente:

 • CV în limba engleză (dacă ai nevoie de un CV perfect, te putem ajuta noi – detalii aici)
 • certificat medical EASA (se obține de la o instituție autorizată să emită certificate medicale pentru însoțitori de bord, de exemplu Aeromed)
 • copie pașaport
 • fotografie tip pașaport cu fundal alb
 • copie după atestatul de membru al echipajului de cabină *doar în cazul în care dețineți un astfel de atestat; **atenție: nu este obligatoriu!

Beneficii oferite de companie:

 • salariu de aprox. 1500-1700 euro/lunar (un senior poate ajunge până la 2000 euro/lunar)
 • training gratuit – se va susține la București (partea teoretică) și la Riga (partea practică)
 • cazare și transport gratuit
 • contract pe durata determinată(6 luni)
 • program de muncă flexibil: 2 luni lucrate cu 2 săptămâni de pauză

Ultima recrutare Primera Air la București a fost în februarie 2017. Vă reamintim că Primera Air este o companie aeriană scandinavă și operează zboruri pe aeronave B737, către 97 de destinații de vacanță în 23 de țări din zona Mării Mediterane, Madeira, Grecia, Turcia etc, unde membrii echipajului pot avea zboruri cu rămânere de 12 până la 24 ore de odihnă. De asemenea, începând cu anul 2018, Primera Air introduce în flotă avioane de tip Airbus A321neo, cu care va opera zboruri transcontinentale către Statele Unite și Canada.

*invitațiile la interviu vor fi confirmate via email; data și locul interviului se vor afla doar după ce realizați aplicația online

Iată cum s-a desfășurat ultimul interviu Primera Air la București, din octombrie 2017. Citește aici.

 Succes tuturor!

Vrei să lucrezi ca însoțitor de bord pentru o mare companie aeriană? Vino la cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă și vei învăța de la cei mai buni profesioniști în aviație cum să treci de toate etapele interviului și să obții jobul mult dorit. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

Cursanți angajați la Primera Air

Anca Dumitrescu avatar 80x80 UPDATE: Primera Air angajează însoțitori de bord în martie la București

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

7 comments

 • Alexandra februarie 21, 2018   Reply →

  Buna ziua. Cand vor fi recrutările?

  • Anca Dumitrescu februarie 21, 2018   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Bună ziua Alexandra,

   Dupa ce aplici online și primești un răspuns din partea companiei, doar atunci vei afla data și locul interviului. Succes!

 • Diana februarie 21, 2018   Reply →

  Din pacate pentru mine nu merge link-ul pt a aplica. Imi da o eroare. Exista alta alternativa de a aplica pentru acest post?

 • Bianca februarie 25, 2018   Reply →

  Buna, daca nu am pasaport se poate trimite poza cu buletinul si ulterior sa il fac?

  • Anca Dumitrescu februarie 26, 2018   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Bună Bianca, poți aplica cu buletinul dar nu îți pot garanta că vei primi invitația. Te sfătuiesc să aplici pentru un pașaport cât mai repede, pentru că la Primera Air procesul de recrutare e unul foarte rapid, iar pe 19 martie deja se începe trainingul, așadar va trebui să fie gata până atunci (și să nu fie din acela temporar!)

   Succes!

 • Cristina martie 1, 2018   Reply →

  Buna ziua! In urma transmiterii aplicatiei, am primit invitatia la interviu insa nu este specificata locatia de desfasurare. Din informatiile mele, anul trecut s-a tinut la Angelo Airport Hotel. Imi puteti spune, va rog, daca anul acesta se tine tot acolo? Multumesc anticipat!

  • Andreea Julei martie 6, 2018   Reply →
   Andreea Julei

   Buna Cristina,
   Pentru a primi aceste informatii trebuie sa completezi aplicatia online. Daca nici asa nu functioneaza, incearca sa dai un replay la mailul pe care l-ai primit cu invitatia si explica situatia ta. Mult succes!

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.