[bgsection pex_attr_imageopacity=”0.8″ pex_attr_bgimagestyle=”parallax-fixed” pex_attr_bgcolor=”#000000″ pex_attr_titlecolor=”#ffffff” pex_attr_image=”15143″]

18 Mai

București

[/bgsection]

Pregătire pentru interviul Wizz Air

După 6 ani de când pregătim candidați să treacă de interviuri cu marile companii aeriene din lume și peste 2300 de cursanți, echipa Vreau să fiu stewardesăPrimul proiect din România. Lansat în 2013 organizează pe 18 Mai un curs de Pregătire pentru interviul Wizz Air la București.

Cursul este dedicat persoanelor care vor să știe la ce să se aștepte în ziua interviului  de la recrutorii Wizz Air și vor să exerseze toate probele acestui interviu.

Ce înveți la acest curs?
 • Simulezi, punctual, fiecare probă din interviul Wizz Air
 • Înveți cum trebuie să reacționezi în situațiile date de recrutorii Wizz Air – proba de role-play
 • Înveți cum să te prezinți, cum să te îmbraci și ce va trebui să (nu) spui la interviu
 • Înveți cum să faci o prezentare personală care să îi impresioneze pe recrutori
 • Exersezi jocurile de grup care se dau de obicei la acest interviu
 • Exersezi interviul final specific companiei Wizz Air
 • Îți facem cadou 2 cărți .pdf despre interviurile în aviație
De ce să te pregătești cu noi?
 • În cei 6 ani de la lansare, echipa Vreau să fiu stewardesă a organizat peste 120 de cursuri și a pregătit peste 2300 de cursanți să devină însoțitori de bord.
 • 80% dintre cursanții Vreau să fiu stewardesă s-au angajat la mari companii aeriene sau sunt în curs de angajare (au trecut deja de interviul final).
 • Trainerii din echipa noastră sunt profesioniști cu experiență semnificativă în aviație și recrutare de însoțitori de bord
 • Suntem primii care au organizat în România cursuri de pregătire pentru interviurile cu companii aeriene
Înscriere și Modalitate de plată
Pasul 1: Completează formularul de participare ca să te înscrii la curs.
 Pasul 2: Rezervarea locului la curs se face prin achitarea integrală a taxei.

Taxa de participare la curs este de 400 lei. Plata se poate face:

 • ONLINE

Plata se poate face online, cu cardul. În maxim 48 de ore de la realizarea plății îți trimitem confirmarea pe e-mail.

VIRAMENT BANCAR

Plata se poate face si prin virament bancar pentru: SC Papion MEDIA SRL, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank.

Notă:

 • Dacă nu ajungi la curs, dar ne ajunți cu 5 zile înainte de începerea cursului, taxa  platită se reportează pentru unul dintre urmatoarele 2 cursuri organizate de Vreau să fiu stewardesă. În cazul în care nu ne anunți, taxa nu va fi reportata.
 • În cazul în care alegi sa te transferi de la un curs la altul, nu beneficiezi de reducerea early-booking a cursului la care te-ai transferat.

Pentru informaţii suplimentare despre curs, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0726924847 în intervalul luni – vineri, între orele 10 – 18) sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

*Numărul de telefon este strict dedicat persoanelor care au întrebări referitoare la cursurile și evenimentele marca Vreau să fiu stewardesă. Pentru întrebări referitoare la interviuri sau meseria de stewardesă vă rugăm să ne scrieți pe e-mail.

Pasul 3: Urmează să ne cunoaștem la Pregătirea pentru interviul Wizz Air.

Pasul 4: 80% dintre cursanții noștri s-au angajat. Curând te vei alătura lor.

Cursul de o zi la care am participat m-a ajutat enorm de mult la interviu. Am aflat ce am voie să fac sau să spun, ce nu am voie, am învățat să îmi controlez gesturile, să zâmbesc tot timpul chiar dacă sunt extrem de obosită după 8 ore de interviu. și cel mai important am exersat toate probele pe care le-am avut la interviul.

Citește experiența Larisei

 

larisa stewardesa wizz air 150x150 Pregătire pentru interviul Wizz Air

Larisa

Larisa, fostă cursantă, actuală stewardesă Wizz Air

De la cum să ai CV-ul impecabil la cum să acționezi în cazul unor diferite situații la bord, imaginea acelui eveniment incă este imprimată în mintea mea, precum și orele intensive de pregătire pentru diferite companii aeriene, marca Vreau să fiu stewardesă.

Mulțumesc Anca, Georgiana; mulțumesc Vreau să fiu stewardesă pentru tot ajutorul oferit, pentru prietenie și pentru că anul trecut ați ales să fiu imaginea evenimentului vostru, în revista Unică. A fost cea mai frumoasă și plăcută surpriză!

Citește povestea Andreei

andreea delli wizz air 150x150 Pregătire pentru interviul Wizz Air

Andreea

Andreea, fostă cursantă, actuală stewardesă Wizz Air
Cursanți Vreau să fiu stewardesă care zboară pentru Wizz Air