Modul

Pregătire pentru interviul Qatar Airways

pattern short Pregătire pentru interviul Qatar Airways
Despre curs

Programa

Vreau să fiu stewardesă organizează o zi de Pregătire pentru interviul Qatar Airways, un curs dedicat persoanelor care vor să știe la ce să se aștepte în ziua interviului de la recrutorii acestei companii.

Pregătirea pentru interviul Qatar Airways se concentrează pe simularea fiecărei probe din cadrul interviului de recrutare însoțitori de bord, astfel încât fiecare cursant va ști foarte clar ce are de făcut la interviu, cum trebuie să rezolve fiecare probă și cum să reacționeze când se află față în față cu recrutorii.

Ce înveți?

 • Simulezi, punctual, fiecare probă din interviul cu Qatar Airways
 • Înveți cum trebuie să rezolvi diversele taskurile date de recrutorii Qatar Airways
 • Înveți cum să te prezinți, cum să te îmbraci și ce va trebui să (nu) spui la interviul cu Qatar Airways
 • Simulezi și exersezi testul de limba engleză de la interviu
 • Exersezi interviul final specific acestei companii
 • Îți facem cadou 2 cărți despre interviurile în aviație

Cursul este pentru tine dacă:

 • Nu ai mai participat niciodată la un interviu și nu știi la ce să te aștepți
 • Ai mai participat la recrutări și nu știi de ce nu ai fost selectat/ă
 • Vrei să exersezi fiecare probă din cadrul interviului cu Qatar Airways
 • Vrei să îți exersezi limba engleză pentru interviul Qatar Airways
 • Vrei să exersezi testul scris de limba engleză
 • Vrei să primești un feedback real

Înscrierea la curs:

Pasul 1: Înregistrează-te. Completează formularul de participare de mai jos ca să te înscrii la cursul de Pregătire pentru interviul Qatar Airways. În scurt timp vei primi un e-mail, verifică și Spam-ul.

Taxa de participare

Taxa de participare la curs este de 400 lei

Modalitate de plată

Pasul 2: Rezervarea locului la curs se face prin achitarea integrală a taxei.

a) Plata se poate face online, cu cardul.

b) Plata se poate face prin virament bancar pentru: SC Papion MEDIA SRL, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la tel +40736657766 (luni – vineri, între orele 10 – 18) sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

*Telefonul este dedicat persoanelor care au întrebări despre cursurile marca Vreau să fiu stewardesă. Pentru alte informații, vă rugăm să ne scrieți la adresa eu@vreausafiustewardesa.ro

**Asigurăm cafea, ceai, apă și sucuri pe toată perioada cursului.

Pasul 3: Urmează să ne cunoaștem la cursul de Pregătire pentru interviul Emirates.

Pasul 4: 80% dintre cursanții noștri s-au angajat. Curând te vei alătura lor.

De ce să te pregătești cu noi?

 • 80% dintre cursanții Vreau să fiu stewardesă s-au angajat sau asteaptă să primească contractul.

Dosarul tău este complet?

 • Dacă vrei să te asiguri că ai un CV foarte bun poți apela la serviciul de editare a CV-ului. Mai multe detalii despre acest serviciu poți citi aici.
 • Dacă vrei să ai fotografii foarte bune pentru acest interviu îți recomandăm fotograful echipei Vreau să fiu stewardesă. Mai multe detalii despre el poți citi aici.
Acest curs este un model foarte bun, în primul rând că te învață sfaturi foarte importante, cum să ai mai multă încredere în tine, ce te așteaptă la un interviu real cu Qatar Airways. În mare parte, este o pregătire intensivă care merită toată atenția dacă într-adevăr ești dedicat și îți dorești să treci de interviu. Trainerul mi s-a părut că a făcut acest curs din suflet, împărțind lucruri foarte importante din toată cariera ei impresionantă și mă bucur că am participat la acest curs.

Edie

Sunt atât de fericită, în urma interviului din 7 iulie, de la Bucureşti am fost anunţată că sunt acceptată să ocup un post și încep trainingul pe 21 octombrie. Nu am cuvinte să vă mulţumesc pentru că în urma cursului vostru am mers pregătită şi am reuşit. Mii de mulţumiri.

Isabella

Toate informațiile primite la curs m-au ajutat foarte mult şi mi-au fost utile. Au fost lucruri care mă pot ajuta la orice interviu, nu neapărat un interviu pentru Cabin Crew. În afară de faptul că am primit informaţiile necesare despre cum va decurge interviul, la ce să mă aştept, ce să fac şi ce să nu fac, exerciţiile de role-play, pregătirea CV-ului, consider că este foarte important atunci când te prezinţi la interviu să ştii la ce să te aştepţi ca să îţi poţi stăpâni emoţiile şi să fii sigură pe tine. Echipa Vreau să fiu stewardesă mi-a oferit toate astea. Un curs foarte bine structurat şi consider eu necesar pentru orice aspirant la meseria de stewardesă. Vă mulţumesc!

Roxana C.

CURSANȚI VREAU SĂ FIU STEWARDESĂ CARE IMBRACĂ UNIFORMA QATAR AIRWAYS