Modul

Pregătire pentru interviul Emirates

pattern short Pregătire pentru interviul Emirates
Despre curs

Programa

Vreau să fiu stewardesă organizează pe o zi (8 – 10 ore) de Pregătire pentru interviul Emirates. Acest curs este dedicat persoanelor care vor să știe la ce să se aștepte în ziua interviului de la recrutorii Emirates și să exerseze fiecare probă de la interviu alături de traineri de specialitate.

Cursul este unul practic și ne concentrăm pe simularea fiecărei probe din cadrul interviului Emirates, astfel încât fiecare cursant să știe foarte clar ce are de făcut la interviu, cum trebuie să rezolve fiecare probă și cum să reacționeze când se află față în față cu recrutorii.

Ce înveți?

 • Practică, nu povești! În 10 ore de curs exersăm toate probele de la interviul Emirates.
 • Înveți cum trebuie să rezolvi diversele taskurile date de recrutorii Emirates
 • Înveți cum să te prezinți, cum să te îmbraci și ce va trebui să (nu) spui la interviul cu Emirates
 • Vei exersa testele scrise de limba engleză ce se dau în cadrul interviului de angajare.
 • Exersezi interviul final specific acestei companii
 • Îți oferim 2 cadou cărţi în format e-book ce te vor ajuta la interviu.

Cursul este pentru tine dacă:

 • Nu ai mai participat niciodată la un interviu Emirates și nu știi la ce să te aștepți
 • Ai mai participat la recrutări și nu întelegi de ce nu ai fost selectat/ă
 • Vrei să exersezi fiecare probă din cadrul interviului cu Emirates
 • Vrei să îți exersezi limba engleză pentru interviul Emirates
 • Vrei să exersezi testul scris de limba engleză
 • Vrei să primești un feedback real
 • Vrei să te pregătești cu cei mai buni traineri de aviație din România
 • Vrei să faci parte din comunitate Vreau să fiu stewardesă, o comunitate în care 80% dintre angajații noștri se angajează

De ce să te pregătești pentru acest interviu:

 • Interviul pentru jobul de stewardesă la Emirates este unul dintre cele mai dificile interviuri.
 • Dacă nu treci de acest interviu va trebui să aștepti 6 luni până să încerci din nou.
 • Emirates primește 15.000 de aplicații lunar, însă doar persoanele foarte bine  pregătite reușesc să treacă interviul.

Înscrierea la curs:

Pasul 1: Înregistrează-te. Completează formularul de participare de mai jos ca să te înscrii la cursul de Pregătire pentru interviul Emirates. În scurt timp vei primi un e-mail, verifică și Spam-ul.

Taxa de participare

Taxa de participare la curs este de 400 lei

Modalitate de plată

Pasul 2: Rezervarea locului la curs se face prin achitarea integrală a taxei.

a) Plata se poate face online, cu cardul.

b) Plata se poate face prin virament bancar pentru: SC Papion MEDIA SRL, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la tel +40736657766 (luni – vineri, între orele 10 – 18) sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

*Telefonul este dedicat persoanelor care au întrebări despre cursurile marca Vreau să fiu stewardesă. Pentru alte informații, vă rugăm să ne scrieți la adresa eu@vreausafiustewardesa.ro

**Asigurăm cafea, ceai, apă și sucuri pe toată perioada cursului.

Pasul 3: Urmează să ne cunoaștem la cursul de Pregătire pentru interviul Emirates.

Pasul 4: 80% dintre cursanții noștri s-au angajat. Curând te vei alătura lor.

De ce să te pregătești cu noi?

 • 80% dintre cursanții Vreau să fiu stewardesă s-au angajat sau asteaptă să primească contractul.

Dosarul tău este complet?

 • Dacă vrei să te asiguri că ai un CV foarte bun poți apela la serviciul de editare a CV-ului. Mai multe detalii despre acest serviciu poți citi aici.
 • Dacă vrei să ai fotografii foarte bune pentru acest interviu îți recomandăm fotograful echipei Vreau să fiu stewardesă. Mai multe detalii despre el poți citi aici.

La curs am învățat cum să trec de interviu, cum să ajung să am o poveste de spus. Nu cred că pot descrie în cuvinte ce a însemnat pentru mine un astfel de curs înainte de cel mai important interviu din viață mea. V-am mulțumit deja și va voi mai mulțumi de câte ori voi avea ocazia pentru tot ce m-ați învățat. Chiar dacă a fost doar o zi, acea zi a fost minuntata, plină de energii pozitive, de oameni frumoși, de vorbe pline de învățătura și de povești extraordinare.

stewardesa Emirates e1465544816945 150x150 Pregătire pentru interviul Emirates

Alina

A fost cursantă Vreau să fiu stewardesă, iar acum este stewardesă Emirates

Despre curs pot sa iti spun ca imi pare foarte bine ca am venit si ca v-am cunoscut. A fost o atmosfera foarte destinsa, m-am simtit ca acasa. Acest curs m-a facut sa am mai multa incredere in mine, am invatat cum sa-mi stapanesc emotiile, care este nivelul meu de limba engleza si ce trebuie sa fac sa il imbunatatesc. Acum pot spune ca ma simt mai pregatita sa merg la interviu, sunt mai increzatoare. Cand o sa merg la interviul din Munchen la Emirates, o sa ma gandesc la Anca cand o sa predau CV-ul la recrutoare, o sa ma gandesc ca stau cu ea de vorba si asa sper ca nu o sa mai am atatea emotii. Anca este o persoana foarte speciala, carismatica care stie sa te faca sa dai ce ai mai bun din tine atunci cand o sa mergi la interviu. Iti multumesc si tie georgiana ca tot timpul ai fost atenta la noi, daca mai avem nevoie de ceva sau cum ne simtitm si ca ne ajuti ca CV-ul nostru sa arate perfect.

Stewardesa Emirates1 e1465545148193 150x150 Pregătire pentru interviul Emirates

Denisa

Cursantă Vreau să fiu stewardesă, în prezent este stewardesă Emirates

Cursurile mi-au fost de un real folos, mi-au dat mai multă încredere în mine și am aflat o multitudine de informații prețioase pe care am reușit să le aplic la interviu: am învățat cum să mă prezint, cum să fiu atentă la limbajul corpului, ce cuvinte reprezentative pot folosi pentru a mă pune în valoare și ce anume să evit. De asemenea, faptul că am exersat probele de la interviu cu exercițiile de grup și testele de engleză m-au ajutat să mă evaluez și să îmi dau seamă unde mai am de lucrat. Dacă nu aș fi participat la aceste cursuri sunt sigură că nu aș fi reușit să trec mai departe. Citește povestea Mirelei

mirela turcu emirates 2 150x150 Pregătire pentru interviul Emirates

Mirela

A fost cursantă Vreau să fiu stewardesă, iar acum zboară pentru Emirates

Eu cred că în viață nimic nu este întâmplător și că cele mai frumoase lucruri vin atunci când nu le aștepți. Nu m-am gândit niciodată la posibilitatea unui astfel de job însă, la începutul anului, m-am trezit hoinărind pe internet, fără să știu ce anume caut sau ce anume vreau să găsesc. Navigând după un site pe altul, am ajuns pe site-ul vostru și am citit toate articolele. În acel moment, ceva în mine a făcut un click. Cumva, am simțit că în fața mea se deschide un nou drum, pe care nu l-am căutat, dar care îmi aducea o mare bucurie interioară. Din acea clipă, a deveni stewardesă a devenit prioritatea mea. Citeștpovestea Taniei. 

tania emirates 1 150x150 Pregătire pentru interviul Emirates

Tania

A urmat cursurile noastre, iar acum este stewardesă la Emirates

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă m-au ajutat în primul rând să obțin informații veridice despre această meserie. După participarea la cursuri am înțeles exact care sunt etapele pe care o să le urmez în realizarea visului meu, cum ar trebui să mă prezint la interviu și m-a ajutat, de asemenea ,să am mai puține emoții (eu fiind foarte emotivă). A fost o experiență utilă și plăcută, într-un cadru plăcut, am cunoscut oameni minunați și am păstrat legătura cu mare parte din ei. Echipa de traineri a fost foarte profesionistă. Am apreciat în primul rând receptivitatea și disponibilitatea de care ați dat dovadă ori de câte ori am avut nelămuriri și atitudinea pozitivă pe care ne-ați transmis-o în timpul cursurilor și după.

stewardesa la Emirates 150x150 Pregătire pentru interviul Emirates

Andreea

Andreea a fost cursantă Vreau să fiu stewardesă, iar acum este stewardesă Emirates

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă au avut o influență semnificativă, aș putea spune. Da, aș fi ipocrit să nu recunosc că inițial am fost sceptic în legătură cu ideea de curs, dar ulterior mi s-a schimbat opinia. Toată interacțiunea cu trainerii și implicit Anca & Georgiana a fost un plus. M-a făcut ca după să tot vreau să aflu chestii specifice cât mai multe, să mă pregătesc și mai bine. Chiar și la probele de interviu, mereu mi-o aminteam în gând pe Anca vorbind despre ce urma să se întâmple. Toată chestia a sta m-a făcut să fiu natural, și să tratez orice întrebare cu mai multă încredere. Citește povestea lui Adrian

insotitor de bord la Emirates 150x150 Pregătire pentru interviul Emirates

Adrian

A fost cursantul nostru, iar acum este însoțitor de bord Emirates

La cursul “Vreau să fiu stewardesă” am avut emoții mari: în primul rând pentru că engleza mea nu sună atât de bine ca a celorlalte fete, dar și pentru că mereu am detestat public speaking, dar când am ajuns la interviu eram total relaxată, pentru că știam că nu o să ajung în finală.

Îmi pare bine că v-am cunoscut, că sunteți niște oameni deosebiți și că mi-am facut foarte mulți prieteni la curs cu care păstrez și acum legătura. Vă pup!” Citește povestea Andreei.

Andreea stewardesa emirates 150x150 Pregătire pentru interviul Emirates

Andreea

A urmat cursurile Vreau să fiu stewardesă, iar acum zboară la Emirates

După ce au început probele, micile detalii pe care le-am învățat la cursul pregătitor au făcut diferență și deja puteam anticipa cine va pica și cine va trece mai departe. Recrutoarea era foarte prietenoasă, dar pe atât de dură. Da, în cazul meu a fost doar una singură. Cea mai grea probă mi s-a părut interviul final. Până acolo, dacă aveai o bază de cunoștințe referitor la ce se așteaptă recrutoarea să vadă, puteai avansa. La interviul final, m-a ținut mai bine de o oră și jumătate, timp în care scria fiecare lucru ce îl spuneam și insistă oriunde i s-ar părea că ar putea află mai multe. Citește povestea lui Mihai.

steward emirates e1465548052689 150x150 Pregătire pentru interviul Emirates

Mihai

A venit la un curs marca Vreau să fiu stewardesă, iar acum zboară la Emirates

80% dintre cursanții Vreau să fiu stewardesă își primesc aripile. Mai jos găsești o foarte mică parte dintre ei.