5 ani șef de cabină și Recruitment Ambassador Qatar Airways – povestea Adrianei Marcu, cel mai nou membru al echipei Vreau să fiu Stewardesă

Să fii însoțitor de zbor este poate unul dintre cele mai grele joburi din lume, însă dacă reușești să treci peste schimbări rapide de climă, peste sărbători petrecute departe de familie, peste situații care te marchează uneori și peste distanța de casă vei fi răsplătit cu cel mai frumos birou din lume, cu cele mai frumoase răsărituri și cu cele mai bogate experiențe umane.

Read More

Cum se pregătește de zbor un însoțitor de bord?

Însoțitorii de bord, acești oameni curajoși de deasupra norilor, au un program diferit de muncă, atât din punct de vedere al orelor de lucru, cât și al lucrurilor pe care le fac într-o zi de zbor.

Pregătirea unui zbor începe practic cu o zi înainte, date fiind orele de somn obligatorii de care au nevoie. Este nevoie de 8 ore de somn și cel puțin 12 ore distanță între două zboruri.

Read More

De la sportul de performanță la însoțitor de bord Emirates – povestea lui Darius

“De mic am făcut sport și prin sport am învățat să-mi înving emoțiile, să mă concentrez, să fiu disciplinat, ordonat, sportul m-a făcut să devin un om energic, am învățat să mă adaptez echipei, să lucrez în echipă, am învățat să găsesc soluțiile potrivite pentru problemele apărute și să le rezolv în timp util.”

Read More

Andrei, însoțitor de bord Ryanair: În viață nimic nu vine fără  efort

“Am căutat răspunsuri și am ajuns la termenul dezvoltare personală. Asta se întâmpla acum un an, atunci am înțeles că este necesar să preiau controlul asupra vieții mele, să opresc ,,pilotul automat,, și să trăiesc viața care mă va face pe mine fericit și împlinit și nu viața pe care o voiau alții de la mine .”

Read More

“Cursul de engleză pentru stewardese a fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o”

“O să încep prin a spune că a fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o, am simțit multă căldură și energie pozitivă din partea voastră și fiecare oră petrecută împreună mi-a captat atenția și m-a făcut să fiu focustă asupra lucrurilor care se petreceau în preajma mea. “

Read More