Veronica, stewardesă Qatar Airways: Esențial este să întelegem ce suntem și ce vrem

În iulie 2016 am cunoscut-o pe Veronica la cursul Vreau să fiu Stewardesă. Era vară, dar în ciuda căldurii de afară, o grupă frumoasă de cursanți venise să se pregătească de interviul cu o mare companie aeriană. Printre cursanți era și Veronica, pentru care viața de stewardesă părea un vis. Dar știa că acest vis nu e unul de nerealizat. Câteva luni mai târziu, se afla într-un avion cu direcția Doha, gata să își înfrunte visul devenit realitate. Dovadă că orice ne dorim se întâmplă, important este să muncim pentru visurile noastre și să știm ce ne dorim.

Când te-ai gândit prima dată că vrei să devii stewardesă și ce anume te-a motivat să alegi o astfel de carieră?

Încă din liceu eram fascinată de avioane deși nu călătorisem la acel moment niciodată cu unul. Îmi amintesc și acum cu amuzament momentele în care mergeam pe stradă, iar în clipa în care vedeam un avion mă opream (chiar și pe trecerea de pietoni! ) și mă gândeam: “Ce frumos trebuie să fie printre nori!”. Ceea ce nu știam atunci era faptul că voi și face ceva în privința aceasta după câțiva ani.

Astfel, după o serie de evenimente din viața mea, înțelegeam că ceva mă nemulțumea. Ceva părea să lipsească. Atunci am început să mă gândesc serios la ceea ce îmi doresc cu adevărat. Din fericire, semnul nu s-a lăsat așteptat prea mult deoarece atunci am văzut un articol în care se făcea referire la interviurile companiilor aeriene și cursul pregătitor ținut de voi. Merita să încerc.

Ce știai despre această meserie înainte de a merge la interviu? Ce anume te atrăgea atât de mult?

Înainte de a merge la interviu deja epuizasem toate articolele de pe site-ul vostru care m-au inspirat. Am găsit multe informații utile cu privire la această meserie. Iar viața de stewardesă îmi părea un vis, dar nu un vis nerealizabil. Așa că am decis să încerc

Cum te-ai pregătit pentru interviurile cu companii aeriene? La câte ai participat până să reușești?

Inițial pregătirea mea a cVeronica Qatar 810x1024 Veronica, stewardesă Qatar Airways: Esențial este să întelegem ce suntem și ce vremonstat doar în citirea articolelor găsite pe internet. Am simțit că nu este destul așa că am decis să particip la un curs pregătitor “Vreau să fiu Stewardesă”. Trebuia să-mi dovedesc că sunt dispusă să lupt pentru visul meu, astfel, înainte să fiu acceptată la Qatar Airways am mai participat la un singur interviu pentru o companie aeriană, dar nu am trecut de CV-drop.

Ce influență au avut asupra ta cursul Vreau să fiu Stewardesă, ceea ce ai citit la noi pe site și interacțiunea cu echipa de traineri?

Cursul “Vreau să fiu Stewardesă” mi-a fost de un real ajutor. Am învățat multe lucruri utile de la cei mai buni traineri și cea mai frumoasă echipă. Cu ajutorul vostru, al articolelor scrise, al sfaturilor primite și a ceea ce am învățat la curs, acum trăiesc acest moment și pot să spun cu zâmbetul pe buze că am reușit!

De ce crezi că recrutorii te-au ales tocmai pe tine din sutele de candidați care au aplicat?

Consider că în primul rând experiența din CV-ul meu a contat. Dar și atitudinea mea din ziua interviului. Am încercat să fiu cât mai relaxată chiar dacă emoțiile erau mari,  naturală și să dau tot ce pot mai bun.

IMG 2387 1024x768 Veronica, stewardesă Qatar Airways: Esențial este să întelegem ce suntem și ce vrem

*imagine de la final de curs Vreau să fiu Stewardesă

Cum vezi relocarea în Doha?

Relocarea în Doha o văd ca pe o provocare. Sunt o persoană care se adaptează destul de ușor și cu siguranță voi întâlni oameni extraordinari și voi vedea locuri minunate

Un sfat pentru viitorii Însoțitori de bord.

Cred că este esențial să înțelegem ce suntem și ce vrem și apoi să facem tot posibilul să ne urmăm visul! Orice este posibil! Prinde curaj și oferă tot ce ai mai bun!

Un mesaj pentru echipă Vreau să fiu Stewardesă

Sunteți o super echipă, persoane grozave și un ajutor necesar pentru cei care vor să urmeze acest drum! Va mulțumesc și vă urez mult succes! Aveți de dăruit cât mai multe aripi!!  ️

Cu drag,
Veronica

Vino la cursul English for Cabin Crew – te așteaptă 3 zile de pregătire intensivă în care îți vei îmbunătăți nivelul de limba engleză, vei exersa probele de la interviuri și vei învăța cum să treci peste emoții și să vorbești în public. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.