Politica companiilor aeriene privind tatuajele

O companie aeriană nu va angaja niciodată un însoțitor de bord care are tatuaje vizibile. Mai mult, există companii care interzic în totalitate prezența tatuajelor, indiferent în ce zonă a corpului s-ar afla.

In general, politica fiecarei companii aeriene spune că echipajul de cabină nu poate avea niciun semn distinctiv vizibil (tatuaje, cicatrici, semne din naștere).

Majoritatea uniformelor pentru stewardese sunt compuse din fustă până la genunchi/sarafan și cămașă cu mânecă scurtă, astfel că este interzis sa ai tatuaje sau semne vizibile în părțile corpului expuse la vedere.

FEMEI
BĂRBAȚI
față
față
mâini
mâini
brațe
brațe
gât
gât
picioare

 

 

 

 

 

 

La un assessment day, există posibilitatea ca recrutorii să îți ceară să completezi un document în care să menționezi daca ai semne din naștere sau tatuaje și unde anume sunt poziționate acestea pe corp.

Daca nu vrei să declari un tautaj recrutorilor, acesta se va descoperi oricum la testul medical pe care orice însoțitor de bord este obligat să îl facă la clinica medicală a companiei aeriene, după angajare. În acest caz, contractul de munca se reziliază și vei fi trimis/ă înapoi acasă.

 

Echipa Vreau să fi stewardesă pregătește persoanele care iși doresc să treacă de interviul de angajare și să ajungă însoțitori de bord. Verifică pagina de cursuri si evenimente si vezi când are loc următorul curs.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Politica companiilor aeriene privind tatuajele

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.