Christmas party: Împodobește bradul cu echipa Vreau să fiu Stewardesă

Dragii noștri,

În ultimii ani în decembrie petrecerea noastră de Crăciun a devenit o tradiție, un obicei frumos pe care ne bucurăm din suflet să putem să îl împărtășim cu voi. Și anul acesta deschidem larg porțile sediului nostru și vă invităm să ne treceți pragul în ajun de sărbători. Pentru că cele mai frumoase momente merită sărbătorite în familie, pe 19 decembrie reunim marea familie Vreau să fiu Stewardesă și împodobim împreună bradul la sediul nostru, bem vin fiert, mâncăm turtă dulce și povestim despre ceea ce ne aduce împreună: zborul.

Vom discuta despre aviație, veți cunoaște oameni care au făcut carieră printre nori, traineri dedicați, recrutori, piloți și foști cursanți Vreau să fiu Stewardesă care azi zboară. Vă promitem o seară specială, cu colinde, brad și atmosferă de sărbătoare, în locul nostru drag din Strada Frumoasă.

Vino cu un gând bun pentru anul care vine, iar noi ți-l vom întoarce înzecit!

Ce ne dorim de la tine: să împodobim împreună bradul Vreau să fiu Stewardesă, așa că vino la eveniment cu orice ți se pare sugestiv pentru asta: un glob, un ornament de brad, un avionaș, un gând bun scris pe o coală de hârtie, o urare pentru 2020, orice putem agăța în bradul nostru și ți se pare inspirat. Te vom răsplăti cu multă căldură, un vin fiert și ceaiuri parfumate, colinde în surdină și te vom molipsi cu pasiunea noastră pentru aviație.

Participarea la petrecerea noastră de Crăciun e gratuită, în limita locurilor disponibile și se face în baza completării formularului de înscriere de mai jos.

  • UNDE: Sediul Vreau să fiu Stewardesă din Strada Frumoasă 54 
  • CÂND: 19 decembrie, ora 18.30
  • CE: Petrecere de Crăciun Vreau să fiu Stewardesă și alte surprize!
  • CUM: Dacă vrei să participi la eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere afișat mai jos
  • DRESS CODE: Christmas aviation chic 
  • Nu uita de decorațiunea pentru bradul Vreau să fiu Stewardesă

 

Vă așteptăm cu mare drag,
echipa Vreau să fiu Stewardesă

Imagini de la petrecerile de Crăciun din anii anteriori

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.