Peste 4000 de candidați la OPEN DAY Emirates în Dubai

Astăzi, pe 13 aprilie, recrutarea Emirates din Dubai s-a transformat într-un adevărat haos. Peste 4000 de persoane au participat la OPEN DAY, un număr neașteptat de mare pentru organizatori, fapt ce a îngreunat procesul de selecție și a transformat recrutarea într-un câmp de bătaie, oamenii călcându-se în picioare pentru a reuși să își depună dosarul. Mai multe persoane au leșinat, organizatorii au chemat poliția, scările rulante au fost blocate, lifturile la fel, totul a luat-o razna într-un timp foarte scurt.

Doar aproximativ 1000 de candidați au reușit să își depună CV-ul, recrutorii spunându-le că vor fi contactați ulterior de companie pentru participarea la Assessment Day. Restul candidaților au fost trimiși acasă și rugați să revină la un nou Open Day pe 28 aprilie. Practic, astăzi doar au fost colectate CV-urile candidaților(în cazul norocoșilor care au putut intra), fără a se susține nicio altă probă de interviu.

Reamintim că Emirates nu a mai organizat recrutări de însoțitori de bord de la finalul anului 2016, iar din 2018 au anunțat că vor reîncepe angajările.

Corina, o fostă cursată Vreau să fiu Stewardesă prezentă azi la recrutare în Dubai, ne-a trimis acest fimuleț de la interviu:

Iată ce ne-a spus Raluca, una din candidatele care a fost azi prezentă azi la interviu:

“A fost un masacru pur și simplu, candidații au leșinat, s-a chemat poliția. Au fost in jur de 4 mii de oameni, dacă nu cumva mai mulți. Ne-au pus și barieră, că nu au mai facut față și ne-au chemat pe 28 aprilie, așa cu nonșalanță. Desigur că a ieșit circ pentru că cine s-a îmbulzit a reușit să lase CV-ul la început, iar cine nu și a fost educat, păstrat rând etc, n-a mai apucat și a fost trimis acasă sau să vină altădată. Ideea e ca m-am călcat literalmente în picioare să apuc să las CV-ul. Ne-au zis 4-6 săptămâni să așteptăm semn pentru invitație la assessment day. Normal te sună în aceeași zi, dar la ce a fost azi m-aș mira să sune și în 6 weeks. Mii de CV-uri erau acolo grămadă, nu mai reușeau să dovedească nimic, era o nebunie cu totul, nu știu ce concluzie trag ele, nici nu se uitau la tine, de schimbat o vorba nici atât. Sunt super dezamagită de cum s-a desfășurat. Cea mai mare greșeala de venit la Open Day în locații ca Dubai. Tot în Europa e mai organizat.”

%name Peste 4000 de candidați la OPEN DAY Emirates în Dubai

 

 

*Următoarele recrutări Emirates programate în Europa pot fi găsite aici. 

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Peste 4000 de candidați la OPEN DAY Emirates în Dubai

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.