Părerea cursanților despre Vreau să fiu stewardesă

La primul Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană pe care l-am organizat în acest an, mai exact in februarie, ne-am rugat cursanții să ne scrie câteva rânduri despre cum li s-au părut cele 4 zile alături de noi. Am cerut un feedback onest, despre ceea ce le-a plăcut și ceea ce i-au deranjat, un feedback pe care să nu îl semneze dacă nu simt acest lucru. Mai mult de atât, a fost pentru prima dată când am îndrăznit să filmăm atmosfera de la unul din cursurile Vreau să fiu stewardesă, iar cursanții au acceptat cu dragă inimă să vorbească despre noi în fața camerelor de luat vederi.

grupa8 stewardese 1000x650 Părerea cursanților despre Vreau să fiu stewardesă

Am fotografiat toate foile de feedback de la cursul pregătitor din februarie și le-am adunat în galeria foto de mai jos, astfel încât să poți citi despre impresiile pe care ni le-au lăsat cursanții. Click pe fotografie ca să o poți mări.

pareri cursati Vreau sa fiu stewardesa 11 600x600 Părerea cursanților despre Vreau să fiu stewardesă

Ne bucurăm să avem cursanți minunați și să le oferim aripi odată cu fiecare curs. E frumos să te uiți în urmă și sa vezi mare parte din foșii cursanți purtând azi uniforma unor mari companii aeriene.

Ne vedem la următorul curs!

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

Georgiana Ene avatar 80x80 Părerea cursanților despre Vreau să fiu stewardesă

About Georgiana Ene

Georgiana este co-fondator al proiectului Vreau să fiu Stewardesă, coordonează organizarea cursurilor și evenimentelor și are în grijă imaginea și buna funcționare a site-ului. Are o experiență de peste 10 ani în jurnalism, marketing și comunicare.

You may also like

Leave a comment