Cu ce documente te prezinți la un OPEN DAY Emirates?

Află, pas cu pas, ce presupune un OPEN DAY Emirates și ce acte va trebui să ai la tine când mergi la un astfel de interviu.

Ce înseamnă OPEN DAY? 

Open Day este un tip de recrutare deschis pentru oricine dorește să participe. Orice candidat care îndeplinește condițiile precizate de companie se poate prezenta la un OPEN DAY pentru a-și încerca șansa cu Emirates. Iata ce scrie pe site-ul companiei Emirates despre acest tip de recrutare:

Open Days are an opportunity for you to submit your CV to our recruitment team and begin the process of starting your new career with Emirates. If you’ve got what it takes, you’ll be invited to attend the Emirates Cabin Crew screening and assessment process, either the same day, or the following day, depending on the number of candidates in attendance. Final interviews will be scheduled over the course of the same week. It is a great idea, therefore, to plan ahead and have copies of your documents and certificates ready and available.”

Dacă vei reuși să treci de OPEN DAY, vei primi o invitație din partea recrutorilor la Assessment Day, care de obicei are loc în ziua următoare, în funcție de numărul candidaților prezenți la recrutare.

Cu ce documente te prezinți la OPEN DAY:

– CV în limba engleză (ai grijă să ai un CV perfect, e cartea ta de vizită în fața recrutorilor; dacă ai nevoie de ajutor la realizarea lui, noi te putem ajuta. Detalii aici)

– fotografii: pentru interviu trebuie să ai un set de fotografii profesionale: full body și tip pașaport, pe fundal alb.

*Precizare: recrutorii Emirates nu specifică pentru OPEN DAY numărul sau tipul de fotografii pe care să le aduci, ci menționează doar “one photograph”, însă ar fi mai bine să ai pregătit, încă de la început, tot setul de fotografii de care vei avea obligatoriu nevoie la Assessment Day.

– copie după pașaport sau copie după buletin, în caz că nu ai pașaport în prezent; nu este acceptat pașaportul temporar

– copie după ultima diplomă de studii (nu trebuie tradusă și nici legalizată)

Mult succes, sa zburați!

La cursul de pregătire pentru interviul Emirates vei învăța tot ce ai nevoie ca să treci cu succes de toate probele de la recrutare: vei exersa fiecare probă în parte, vei învăța cum să răspunzi la întrebările puse de recrutori și care este atitudinea potrivită în timpul interviului.Rezervă-ți acum un loc la curs!

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Cu ce documente te prezinți la un OPEN DAY Emirates?

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

13 comments

 • Duna Alexandru august 16, 2018   Reply →

  Buna ziua, as dori sa stiu daca as putea participa la interviul Emirates cu adeverinta care atesta absolvirea Bacalaureatului si nu cu diploma in sine.
  Multumesc.

  • Anca Dumitrescu august 24, 2018   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Alexandru,

   Te poti prezenta si cu adeverinta. Succes!

 • Rebeca prisacariu august 19, 2018   Reply →

  Buna, poate nu am gasit eu, dar nu am reusit sa aflu locatia pentru interviul Emirates de la Cluj, cel din 20 august, oare ar putea sa imi spuna cineva? Multumesc.

 • Lupu Gabriela decembrie 6, 2018   Reply →

  Buna ziua ,este obligatoriu bacalaureatul pentru interviul Emirates?

  • Rucsandra Mihai decembrie 6, 2018   Reply →
   Rucsandra Mihai

   Bună Gabriela,

   Compania Emirates are ca cerință obligatorie să ai minim studii liceale – absolvent de liceu. (deci nu e nevoie să ai diplomă de bacalaureat). La interviu trebuie să te prezinți cu o copie după ultima diplomă de studii ,fie că este de liceu, fie că este de facultate.((nu trebuie tradusă și nici legalizată ).
   Mult succes!

   Rucsandra

 • Ana-Maria Malai ianuarie 12, 2019   Reply →

  Buna, vreau sa stiu daca semnele pe faţă pot fi o problema la recrutare? am un mic semn pe frunte dupa un incident

  • Rucsandra Mihai ianuarie 14, 2019   Reply →
   Rucsandra Mihai

   Bună Ana-Maria,

   Singura companie care este foarte exigentă în privința semnelor particulare, cicatrici sau alte semne este compania Qatar Airways. Dacă semnul tău poate fi acoperit cu fond de ten, este ok. Emirates nu este așa de exigență cu aceste semne.
   Mult succes!

   Rucsandra

 • Simona Popescu ianuarie 24, 2019   Reply →

  Buna. Sa inteleg ca nu se aplica in prealabil la ei pe site, ci se merge cu CV-ul la Open Day, respectiv 29 ianuarie, iar daca ne accepta, vom fi invitati pentru ziua urmatoare la cea de a doua etapa a interviului? Multumesc!

  • Rucsandra Mihai ianuarie 28, 2019   Reply →
   Rucsandra Mihai

   Bună Simona,

   Da,la Open Day se poate prezenta orice persoană care îndeplinește cerințele companiei. Nu este nevoie să aplici în prealabil la ei pe site. Este suficient să te prezinți la interviu cu documenetele necesare dacă îndeplinești aceste cerințe. Dacă treci de proba de CV drop, vei primi o invițație , în aceeați zi, pentru restul probelor. În ultimele luni restul probelor s-au dat în aceeași zi cu proba de CV drop.
   Mult succes!

   Rucsandra

 • Mihaela Topoliceanu ianuarie 25, 2019   Reply →

  Bună ziua Care este vârstă maxima pentru aceasta meserie? Am 41 de ani

  • Rucsandra Mihai ianuarie 28, 2019   Reply →
   Rucsandra Mihai

   Bună Mihaela,

   Nici o companie aeriană nu menționează vârsta maximă până la care poți aplica pentru acest job.Sunt însă companii care angajează și persoane de peste 45 ani, fără experiență anterioară în aviație, cum este compania British Airways. Companiile din Orientul Mijlociu angajează în general persoane cu vârsta de până în 35 ani.
   Mult succes!

   Rucsandra

 • Ioana februarie 8, 2019   Reply →

  Buna, ce marime trebuie sa aiba fotografiile?

  • Rucsandra Mihai februarie 11, 2019   Reply →
   Rucsandra Mihai

   Bună Ioana,

   Fotografiile sunt de două tipuri:

   1. tip pașaport

   1. plan amplu (de sus până jos, astfel încât tot corpul să fie cuprins în fotografie)

   Dimensiunile la care trebuie să printați aceste fotografii sunt:

   1. fotografie tip paşaport: dimensiunea de 4.5cm x 3.5cm

   2. fotografie plan amplu – dimensiunea de 10cm x 15cm.

   Mult succes!

   Rucsandra

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.