O nouă recrutare Wizz Air la București pe 4 decembrie

Wizz Air a anunțat o nouă recrutare pentru baza din București pe 4 decembrie. Interviul este de tip Assessment Day, astfel că doar cei care au aplicat online și au primit o invitație din partea companiei pot participa.

Anunțul de interviu a fost făcut în cadrul recrutării de azi de la București.

Condiții de îndeplinit pentru un însoțitor de bord Wizz Air

– minim diplomă de liceu

– fluență în limba engleză; orice limbă străină în plus e un avantaj

– fără tatuaje vizibile

– abilități de înot

– stare buna de sănătate

– experiență în customer service

Aplică aici pentru un job de stewardesă Wizz Air.

Astăzi, 27 decembrie, a avut loc o nouă recrutare Wizz Air la București, la care au participat aprox. 50 de candidați. Recrutorii au anunțat în cadrul interviului că în perioada următoare primesc aplicații în continuare pentru baza din București.

Citește și două interviuri cu cursante Vreau să fiu Stewardesă care astazi sunt stewardese Wizz Air ca să afli cât mai multe despre cum decurge interviul:

[vc_message message_box_style=”standard” style=”rounded” message_box_color=”info” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-plane” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]Vino la cursul English for future Cabin Crew și pregătește-ți engleza pentru interviu. Te așteaptă  3 zile de pregătire intensivă în care îți vei îmbunătăți nivelul de limba engleză, vei exersa probele de la interviu și vei învăța cum să treci peste emoții. Detalii și înscrieri aici.[/vc_message]

3 Comments
 • Elena
  Posted at 13:08h, 27 noiembrie Răspunde

  Fetelor, nu va stresati prea tare. Nu se mai fac angajari. Toate recrutarile astea sunt pentru o lista de asteptare pana in august 2016 cand o sa vina noile avioane 🙂

  • Andreea
   Posted at 23:35h, 01 decembrie Răspunde

   De unde ai informatia asta? Chiar de ar fi asa.. dureaza 2 luni pregatirea si cam o una de cand afli raspunsul pana ce incepi pregatirea..lucrezi ptr wizz sau ai fost la vreun interviu si ai aflat asta??

 • iulia
  Posted at 14:27h, 08 decembrie Răspunde

  Pentru baza din Bucuresti se mai fac angajari ?

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.