Norwegian angajează însoțitori de bord pentru baza din Londra

Compania aeriană Norwegian angajează în prezent însoțitori de bord pentru baza din Londra-Gatwick, pentru a zbura cu avioanele Boeing-787 curse transatlantice.Compania caută atât însoțitori de bord cu experiență, cât și persoane aflate la început de carieră.

Norwegian este a șasea cea mai mare companie aeriană low cost din lume, are aproape 9000 angajați , operează mai mult de 500 rute si 150 de destinații în Europa,Statele Unite ale Americii,Africa de Nord,Thailanda și Caraibe. Se zvonește că în curând va deveni cea mai mare companie low cost din lume.

Este compania cu cea mai rapidă rată de dezvoltare din lume, în prezent au comandat 250 avioane noi- cea mai mare comandă din Europa, ceea ce înseamnă că în următorii ani vor avea în flotă avioane de tip Boeing 737-800, Boeing 787 Dreamliners, Boeing 737 MAX 8, Airbus A320neo și Airbus 321.

Companie are 2 divizii:

 • short haul (zboruri scurte, pe teritoriul Europei)
 • long-haul (zboruri lungi, Statele Unite, Singapore, Thailanda, UAE, Caraibe, Argentina)

În prezent recrutările se fac pentru divizia de long-haul (zboruri transatlantice). Aplicațiile se pot trimite cât mai curând posibil.

Condiții pentru a lucra ca însoțitor de bord Norwegian

 • drept de muncă în Uniunea Europeană
 • pașaport valid
 • vârsta de minim 20 de ani
 • abilități de comunicare și interpersonale
 • limba engleză la nivel fluent
 • aspect fizic plăcut
 • fire empatică
 • abilități excelente de lucru în echipă
 • disponibilitate de relocare la Londra sau în împrejurimile Londrei

Procesul de angajare:

 1. Aplicație online: trebuie să aplici online cu CV, fotografii și pașaport
 2. Test online (dacă aplicația ta este acceptată)
 3. Invitație la Assessment Day: dacă treci de selecția online vei primi o invitație la interviu, la baza pentru care ai aplicat
 4. Assessment Day: interviu de 1 zi, față în față cu recrutorii

*atenție: costul de deplasare la interviu este suportat de către candidat

Toate informațiile despre recrutările Norwegian le găsiți pe pagina de cariere a companiei – aici. 

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa noastră la cursul pregătitor din perioada 14-17 iunie. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

Mihai Rucsandra avatar 80x80 Norwegian angajează însoțitori de bord pentru baza din Londra

About Rucsandra Mihai

Rucsandra are experiență de 28 de ani în aviația comercială și privată. A zburat cu toți președinții României de după 1990 și a promovat până la funcția de șef de cabină, oferind mereu pasagerilor săi cel mai înalt nivel de customer service. Rucsandra este însoțitor de bord cu o experiență semnificativă în domeniu, dar și trainer acreditat. Consideră că aviația este despre oameni, încredere, cunoștințe, și responsabilitate, despre onestitate, pasiune, profesionalism și competență.

You may also like

4 comments

 • Elena mai 16, 2018   Reply →

  Unde va avea loc assessment day? In Romania?

  • Rucsandra Mihai mai 17, 2018   Reply →
   Rucsandra Mihai

   Bună Elena,

   Compania Norwegian nu recrutează în România. Trebuie să aplici online cu CV, fotografii și copie după pașaport.Apoi vei da un test online (dacă aplicația ta este acceptată) și vei primi o invitație la Assessment Day: dacă treci de selecția online vei primi o invitație la interviu, la baza pentru care ai aplicat.( cel mai probabil pe e mail ).
   Urmează apoi Assessment Day: interviu de 1 zi, față în față cu recrutorii.
   Costul de deplasare la interviu este suportat de către candidați.
   Toate informațiile despre recrutările Norwegian le găsești aici:
   https://careers.norwegian.com/cabin-crew
   Mult succes!

   Rucsandra

 • Dana iunie 22, 2018   Reply →

  As fi bucuroasa daca s-ar mentiona si ce salarii se ofera la aceasta companie (aproximativ) si daca cazarea este gratuita? Va multumesc!

  • Rucsandra Mihai iunie 25, 2018   Reply →
   Rucsandra Mihai

   Bună Dana,

   Cazarea nu este oferită de către companie, este suportată de fiecare angajat. În ceea ce privește salariile, acestea sunt confidențiale, dar te asigur ca nu sunt mici,în afara salariului de bază mai câștigi și din orele de zbor, în funcție de cât de mult zbori pe lună și din diurnele aferente fiecărui zbor. Norwegian zboară și curse lung curier, deci poți câștiga mai mult dacă optezi pentru divizia de lung curier. Probabil că poți ajunge și la 2000 euro pe lună sau chiar mai mult.
   Mult succes!

   Rucsandra

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.