Noile uniforme Turkish Airlines

Compania aeriană Turkish Airlines tocmai a “divulgat” pe contul de Instagram noul look al uniformelor purtate de însoțitorii de bord. Chic, cu un aer desprins din anii ’30, în culori de burgundy și gri, noile uniforma sărbătoresc 85 de ani de eleganță printre nori alături de compania aeriană națională a Turciei.

Pardesiele perfect cambrate, sarafanele cu curea în talie și mânușile care accesorizează perfect ținuta te duc imediat cu gândul la stilul consacrat de Jackie O’. Ce ne place cel mai mult sunt noile pălării care cu siguranță scot în evidență uniforma și îi conferă un aer extrem de elegant. Și culorile alese – gri & vișiniu – sunt unele puternice, ușor de remarcat și, dacă ar fi să comparăm aceste noi uniforme cu stilul conservator ales până acum de Turkish Airlines, categoric putem spune că au făcut un pas înainte în ce privește imaginea însoțitorilor de bord.

Ce părere aveți?
t airlines 2 Noile uniforme Turkish Airlinest airlines 3 Noile uniforme Turkish Airlinest airlines 4 Noile uniforme Turkish Airlinest airlines 5 Noile uniforme Turkish Airlinest airlines 6 Noile uniforme Turkish AirlinesTUrkish airlines 1 Noile uniforme Turkish AirlinesTurkish airlines2 Noile uniforme Turkish Airlines

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa noastră la cursul pregătitor din Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Noile uniforme Turkish Airlines

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.