Noile uniforme Ryanair

Compania aeriană low-cost Ryanair a publicat astăzi fotografiile cu noile uniforme pentru însoțitorii de bord. Acestea vor fi lansate către finalul acestui an, conform reprezentaților companiei. Designul noilor uniforme a fost realizat Emma Collop, absolventă a Griffith College.

ryanair2 Noile uniforme Ryanair

ryanair4 Noile uniforme Ryanair

ryanair3 Noile uniforme Ryanair

 

“Traficul de pasageri al Ryanair a crescut cu 10% în luna August, până la 10.4 Milioane, în timp ce gradul de ocupare s-a mărit cu 2%, până la 95%. Aceste cifre lunare record se datorează tarifelor noastre mici și a numărului mare de rezervări în avans, rezultate ale succesului programului nostru pentru clienți “Always Getting Better” (AGB). Pentru cel mai mare calendar de rute de vară al Ryanair de până acum, programul AGB ne-a adus rezervări în avans și un grad de ocupare peste așteptări.

 Clienții Ryanair trebuie să se aștepte la noi servicii în această toamnă, ca urmare a continuării celui de-al doilea an al programului AGB ce includ un nou serviciu de închirieri de mașini, un nou sit web, o nouă aplicație pentru mobil, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului și meniu de bord îmbunătățit, toate pentru că Ryanair continuă să livreze mult mai multe decât doar cele mai mici tarife din Europa.” a declarat Kenny Jacobs, Ryanair. 

[vc_message icon_fontawesome=”fa fa-plane”]Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. [/vc_message]

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.