MUD Studio București și Delights Beauty Club se vor ocupa de imaginea ta la Cursul Vreau să fiu Stewardesă

În cadrul cursului pregătitor pentru interviul la o companie aeriană pe care Vreau să fiu Stewardesă îl organizează între 19 și 23 februarie la București, vom avea o zi întreagă dedicată imaginii personale: vei învăța de la profesioniști cum trebuie să te îmbraci, machiezi și să te coafezi pentru ziua interviului.

Cursul din februarie este unul complex, se desfășoară în limba engleză, durează 5 zile, 6 ore zilnic, şi va fi susţinut de către Nicoleta Gherman, însoțitor de bord la Qatar Airways timp de 10 ani, din care în ultimii 5 a ocupat funcţia de Cabin Services Director.

Pe parcursul a 5 zile vei avea ocazia să înveţi şi să te pregăteşti intensiv pentru interviul la o companie aeriană, de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul interviului simulat, vei primi feedback direct în legătură cu modul în care te-ai prezentat, cât și despre modul în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

Ce se întâmplă în ultima zi de curs?

Ziua 5: Make-up, coafură, ţinută, CV & fotografiile pentru CV 

DSC 0656 300x198 MUD Studio București și Delights Beauty Club se vor ocupa de imaginea ta la Cursul Vreau să fiu StewardesăMake-up artiștii de la MUD Studio București vor machia fiecare participantă exact ca pentru un interviu de angajare şi vor oferi sfaturi şi idei despre cum se realizează un astfel de machiaj.

Mai mult, fiecare participantă va primi din partea MUD Studio un face chart personalizat cu indicații despre machiaj și produsele pe care trebuie să le folosească astfel încât să arate impecabil în ziua interviului.

DSC 0043 198x300 MUD Studio București și Delights Beauty Club se vor ocupa de imaginea ta la Cursul Vreau să fiu Stewardesă

Despre MUD

Brand american de produse profesionale de machiaj

„La Make-up Designory (MUD), pasiunea noastră din ultimul deceniu a fost crearea unor produse cosmetice profesionale de top și oferirea unei perspective educaționale avansate.”

Totodată, profesioniștii în hair style de la Delights Beauty Club vor avea grijă să ai o coafură perfectă. Pentru fetele cu părul lung, se va merge pe varianta de coc, preferată de majoritatea companiilor arabe. Pentru fetele cu părul scurt, părul se va aranja într-o manieră cât mai simplă, astfel încât să se potrivească cât mai bine cu cerințele companiei aeriene.

Delights – Beauty Club from media boutique on Vimeo.

CV & fotografii

Toate CV-urile vor fi verificate de către specialistul HR Aida Chivu (R-HR Romania) şi corectate acolo unde există omisiuni sau greşeli, astfel încât fiecare persoană care a urmat cursul să plece cu un CV perfect.

La final, fotograful Mihai Balanica (MB Image) va face fotografii de tip portret şi plan amplu fiecărui participant, care urmează a fi ataşate CV-ului.

Pentru mai multe detalii legate de curs și structura acestuia, accesați acest link.

[vc_message]Urmează un curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă și împlinește-ți visul de a deveni însoțitor de bord. Consultă cursurile din perioada următoare și alege-l pe cel care ți se potrivește. Detalii aici.[/vc_message]

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.