“Luați-vă aripile ACUM” – Mihai, fost cursant, viitor însoțitor de bord Laudamotion

Mihai este dovada vie că dacă îți dorești ceva, mergi până la capăt! O fire perseverentă, cu multă bunătate și pozitivism, a trecut peste toate piedicile întâlnite pentru a ajunge printre nori. Aviația, o iubire bine întipărită în suflet, l-a determinat să facă toți pașii pregătitori pentru a îmbrăca cu mândrie uniforma Laudamotion.

Cine este Mihai și cum l-ai descrie dacă ai fi prietenul lui cel mai bun?

Mihai este un băiat foarte sufletist, dornic ofere o mână de ajutor oricui, oricând, care acceptă cu entuziasm noi aventuri și provocări. O mare aventură fiind chiar munca în domeniul aviației în care el a pornit. Mihai este un băiat ambițios, reușind piardă semnificativ din greutatea supraponderală într-un timp foarte scurt, în dorința de a-și îndeplini visul, o veche pasiune ascunsă: Job printre nori. Este un băiat puternic și serios care face tot ceea ce își propune și adoră fie un exemplu pozitiv.

mihai 1 768x1024 Luați vă aripile ACUM   Mihai, fost cursant, viitor însoțitor de bord Laudamotion

Cum ai activat în tine “microbul” zborului? Cum și unde s-a întâmplat asta? Cum ai ajuns să visezi la un job printre nori?

,,Microbul” zborului pot spun l-am avut mereu ascuns în mine. Doar am așteptat momentul potrivit pentru a-l lasă se răspândească. În urmă cu doi ani când am zburat spre Anglia, am făcut contact cu lumea aviației și atunci m-am îndrăgostit realmente. Pe lângă achiziționarea a 50 de machete ale avioanelor, mergeam la London Heathrow Airport regulat pentru plane spotting și gândeam ce viață grozava au membrii echipajului, călătorind și întâlnind foarte mulți oameni, vizitând marile orașe ale lumii și atracțiile lor turistice. Iar pe parcursul celor doi ani în UK, documentam și aprofundam tot mai mult acest domeniu până la momentul în care am realizat trebuie încerc și eu.

mihai 2 768x1024 Luați vă aripile ACUM   Mihai, fost cursant, viitor însoțitor de bord Laudamotion

Cum ai trecut de la dorință la acțiune? Ce pași ai urmat ca să obții acest job?

Lucram în UK și urma vin în Romania pentru concediu. În același timp citeam pe rețelele de socializare despre un anume curs Vreau să fiu Stewardesă care se ocupă în detaliu de pregătirea candidatului pentru a trece cu succes de orice interviu cu o companie aeriană. Am fost foarte încântat apelez la dumnealor, în speranța voi primi ajutorul necesar. Am trecut de la gânduri la fapte și mi-am rezervat un loc la următorul curs valabil. După terminarea acestuia, simțeam capabil, pregătit și încărcat cu toată materia necesară pentru a participa la interviul cu orice companie aeriană. Sunt sigur am ales cea mai bună modalitate de pregătire și sunt profund recunoscător pentru tot ajutorul și sprijinul acordat atât pe parcursul cursului, cât și după terminarea acestuia.

mihai ryanair 2 968x1024 Luați vă aripile ACUM   Mihai, fost cursant, viitor însoțitor de bord Laudamotion

La câte interviuri cu companii aeriene ai participat până să fii învingător?

Interviul câștigător a fost al doilea la care am participat. Primul a fost pentru a testa, a-mi afla competențele.

Cum a decurs interviul Ryanair? Care ți s-a părut cea mai dificilă probă de la interviu? Cum ai reușit să treci peste tot și să îți învingi emoțiile?

Interviul Ryanair a constat în 4 etape. Prima etapă a fost o mică introducere în lumea Ryanair în care ni s-a prezentat viața de Cabin Crew și ce presupune aceasta. A doua etapă a fost testul scris de engleză (10 Întrebări tip grilă foarte ușor din punctul meu de vedere și a doua cerință era fie scrii un email celui mai bun prieten despre ultima vacanță, sau a doua variantă era iți imaginezi ești CC, ai avut o situație petrecută la bord și trebuie scrii o scrisoare supervisorului tău despre acesta în care povestești ce s-a întâmplat și cum te-ai descurcat). A treia etapă a fost prezentarea companiei cu tot ce cuprinde aceasta. Iar a patra etapă a fost interviul final, care dura 10 minute. Eu am ieșit după aproximativ 5-6 minute. Am avut o discuție lejeră și plină de zâmbete cu recrutorul. Fiind 50 de candidați, fiecare a fost intervievat câte 10 minute. A durat 4 ore până mi-a venit rândul la interviu. Cea mai dificilă probă a fost testul răbdării. A fost destul de greu stau pe hol 4 ore, zâmbind continuu și arătând o imagine bună. Am reușit îmi înving emoțiile intrând în zona de confort a recrutorului, spunându-i avem același nume, zâmbind, fiind amabil cu dumnealui, restul candidaților dar și cu personalul hotelului.

mihai 4 768x1024 Luați vă aripile ACUM   Mihai, fost cursant, viitor însoțitor de bord Laudamotion

De ce crezi că recrutorii te-au ales tocmai pe tine? Ce calitate a contat cel mai mult?

Cred recrutorii m-au ales deoarece au găsit în mine multe din aspectele pe care le căutau în candidați. Am încercat fiu pe cât de amabil am putut, răspund oricărei întrebări cu un zâmbet larg și le-am făcut un mic rezumat plin de entuziasm despre pasiunea mea pentru aviație și dorință puternică de a avea un job printre nori. Cred marea calitate care a contat pentru recrutori a fost flexibilitatea, deoarece Ryanair are baze răspândite în toată Europa și când este nevoie de forță de muncă într-un anume loc, trebuie fii disponibil și dispus te muti unde ți se cere.

mihai ryanair2 683x1024 Luați vă aripile ACUM   Mihai, fost cursant, viitor însoțitor de bord LaudamotionTe-ai pregătit alături de echipa noastră în cadrul unui curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă? Cum ți s-a părut și în ce măsură crezi că te-a ajutat la interviu? Ce părere ai despre trainerii Vreau sa fiu Stewardesă?

Am ales pregătesc în cadrul cursului Vreau fiu Stewardesă deoarece m-am documentat despre traineri, despre rata angajării după terminarea cursului, am aflat  oferă un serviciu complet de fotografii profesionale care sunt necesare la interviu și am ajuns la concluzia am găsit exact ceea ce îmi trebuia pentru a trece cu succes de interviu. Mi-a fost de foarte mare folos, deoarece mi-a clarificat unele lucruri și mi-a adus la cunoștință detaliile și secretele din aviație pentru un interviu, apoi o carieră de succes. Cursul a durat 4 zile. 4 zile magice în care mi-am împărtășit pasiunea cu alți tineri dornici de un job printre nori, 4 zile în care am întâlnit cei mai minunați oameni, traineri și prieteni. Anca, mi-a fost principala călăuză spre nori, mentorul și îndrumătorul dispus oricând ajute, un suflet colorat care împrăștie bucurie și speranță cursanților, un om cald care găsește soluția perfectă pentru oricine, oricând. Activă 24/7, este un prieten adevărat care nu lipsește din nevoi. Rucsandra, trainer cu o vastă experiență de 30 ani în aviație, mi-a fost un exemplu extraordinar de om puternic, care poate trăi o viață în două. zbori 30 de ani nu este ușor, dar cu siguranță este magnific! Adriana, un om puternic, minunat și respectat în compania Qatar, șef de cabină și fost Recruitment Ambassador a fost persoana care mi-a dat speranță și mi-a oferit încrederea de a aplica la o companie din Orient pentru aceasta mi s-ar potrivi.

mihai 3 768x1024 Luați vă aripile ACUM   Mihai, fost cursant, viitor însoțitor de bord Laudamotion

Ce sfat ai oferi cititorilor Vreau să fiu Stewardesă care își doresc să îți urmeze exemplu și să lucreze ca însoțitori de bord?

Pentru cititorii Vreau fiu stewardesă care își doresc un job printre nori dar au anumite rețineri, sfatul meu este își urmeze visul, nu renunțe niciodată la ceea ce își doresc cu adevărat pentru nu știu când vor avea din nou șansa de ACUM. Marea mea reținere a fost greutatea care depășea peste mult limita normală vârstei mele și părerile greșite ale celor din jur pe care le lăsam influențeze. Dar am decis schimb aceste lucruri și am reușit. Am urmat un curs, am trecut cu succes interviul, iar acum o nouă și promițătoare carieră așteaptă. Dragi cititori, nu amânați și nu ezitați! Sunteți și puteți face mai mult decât credeți! Luați aripile ACUM!

mihai ryanair 1024x768 Luați vă aripile ACUM   Mihai, fost cursant, viitor însoțitor de bord LaudamotionUn mesaj pentru echipa Vreau sa fiu Stewardesă 🙂

Vreau mulțumesc întregii echipe Vreau fiu Stewardesă pentru sprijinul, și înțelegerea pe care ni le-au arătat, răbdarea nelipsită nici o zi, dragostea din fiecare cuvânt și cel mai important căldura sufletească de-a lungul cursului. mulțumesc pentru miați oferit aripile mult dorite și miați dovedit visele chiar devin realitate!

Mulțumesc trainerului și prietenului meu Anca, pentru afecțiunea, admirația și înțelepciunea care i-au fost nelipsite zi de zi în pregătirea mea!

Mulțumesc Rucsi pentru miai accentuat pasiunea și dragostea pentru aviație și aeronave!

Mulțumesc Adrianei pentru a avut încredere în mine și m-a ajutat mi văd calitățile!

Mulțumesc Georgianei pentru atmosfera plăcută și timpul minunat de care am avut parte în cele 4 zile!

mulțumesc oameni dragi cu suflete frumoase! apreciez și respect. Recomand cu încredere pregătirea la acest curs, ce conține o materie complexă, detaliată a ceea ce înseamnă succes la interviu și viață strălucitoare printre nori. Mult succes cititorilor care prind curaj facă acest pas! luați aripile!

*precizare Vreau să fiu Stewardesă: deși a participat la interviul Ryanair, Mihai a primit un job de însoțitor de bord în cadrul companiei Laudamotion, cu baza la Viena. Compania low-cost Laudamotion, înfiinţată de fostul pilot de Formula 1, Nikki Lauda, a fost cumpărată integral de gigantul aerian Ryanair. Operatorul austriac a devenit astfel o subsidiară 100% a Ryanair Holdings Plc, grupul care deţine Ryanair, şi zboară zilnic de la Viena spre Bucureşti, pe una dintre cele mai populare rute aeriene din ţară.
%name Luați vă aripile ACUM   Mihai, fost cursant, viitor însoțitor de bord Laudamotion

Te pregătim să treci cu succes de interviul cu orice companie aeriană:

1.Pregătește-ți engleza pentru interviul cu orice companie aeriană la cursul English for Cabin Crew. Un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză, în care te ajutăm să comunici mai ușor, îți dezvoltăm vocabularul și tehnicile de public speaking, exersăm probele interviului și îți pregătim un CV perfect. Detalii și înscrieri aici.

2.Cursul de pregătire pentru însoțitori de bord te ajută să treci cu succes interviul la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

3.Pentru a aplica pentru un post de însoțitor de bord vei avea nevoie de un CV. Noi te putem ajuta prin a construi un CV personalizat care va face diferența în fața recrutorilor. Detalii aici.

2 Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.