Mesaje emoționante de la cursanții Vreau să fiu Stewardesă

Nu o să încetez niciodată din a spune că cel mai frumos lucru care mi s-a putut întâmpla se numește Vreau să fiu Stewardesă. Și asta datorită oamenilor extraordinari pe care în ultimii 4 ani am avut ocazia să îi întâlnesc, să leg prietenii frumoase cu ei și să le fiu aproape în drumul spre nori. Vreau să fiu Stewardesă mi-a demonstrat cât de motivați pot deveni oamenii atunci când au un vis pentru care știu că merită să lupte, cât de minunați sunt toți acești tineri care ne trec pragul, la început de drum în aviație, cât de frumos este procesul învățării, al transformării într-o versiune mai bună a propriei persoane.

Am trăit, alături de cursanții mei, experiența fiecărui nou curs și emoțiile fiecărui interviu. Ne-am bucurat împreună de succes și am învățat cum să acceptam eșecul și să-l transformăm într-o lecție. Ne-am oferit sute de îmbrățișări și s-a întâmplat des să plângem la final de curs. Iar când toate acestea trec, în liniștea casei, recitesc adesea mesajele frumoase primite de la cei care ne-au fost cursanți. De multe ori, funcționează ca un medicament, ca un pansament pentru zile grele sau momente când îți pierzi inspirația/motivația.

Pentru asta și pentru alte minunate experiențe trăite împreună la Vreau să fiu Stewardesă, vă mulțumesc și vă invit să ne fiți alături pe 14 decembrie, la petrecerea noastră de Crăciun și lansarea noului ebook. Detalii aici.

 

Irina Cîrstea:

Anca dragă, îți scriu cu bucurie în suflet și cu dor să va revăd! De curând am participat la interviul cu noul low-cost al companiei Saudi Airlines (Flyadeal) cu bază în Jeddah și recent am primit răspuns pozitiv din partea acestora. După bucuria imensă pe care am simțit-o, gândul imediat următor a fost la voi. La cât de recunoascatoare va sunt pentru tot ce am învățat de la voi și cum am reușit dintre toate candidatele să fiu printre cele alese.

Mă bucur enorm că am reușit să va cunosc și nu neapărat pentru faptul că m-ați ajutat să îmi împlinesc visul, dar și pentru faptul că am realizat, încă o dată, cât de frumos este sentimentul pe care îl simți când întâlnești oameni așa minunați cu care rezonezi din prima secundă și care îți transmit atât de multă emoție. Am un zâmbet larg pe buze de fiecare dată când mă gândesc la voi!

Răspunsul meu pentru compania arabă a fost unul negativ, deoarece am cântărit puțin lucrurile și am realizat că nu această este schimbarea pe care doresc să o fac momentan, cu toate că simt că nu mai am răbdare până o să zbor, însă acceptul lor pentru mine a fost dovada că pot și trebuie să am încredere în mine și răbdare că la momentul potrivit îmi voi primi aripile potrivite.

Sper din suflet că prin gândul meu de marți dimineață să va întorc zâmbetul pe care l-am primit și eu datorită vouă.

Va mulțumesc pentru tot! Va pup și va îmbrățișez cu dor mare!

MG 5675 1024x683 Mesaje emoționante de la cursanții Vreau să fiu Stewardesă

Natali Goropceanu

Bună seara, încă o dată !
Vă scriu pentru că vreau să vă mai mulţumesc încă o dată pentru munca care aţi depus-o pentru noi în aceste două zile!Două zile în care aţi reuşit să îmi arătaţi încă o dată cît de minunată este lumea aviaţiei, să îmi insuflaţi încredere în mine, să mă pregătiţi minuţios pentru ceea ce am decis că vreau să fac în viitor!
Suneţi atît de minunate, frumoase, pozitive şi un exemplu excelent pentru mine! Cred că nu am cuvinte îndeajuns să vă explic cu cîtă forţă de muncă, energie pozitivă şi curaj am ajuns acasă şi toate datorită vouă !
Faptul că vă urmăresc de mult timp şi vă aşteptam cu nerăbdare să veniţi la Chișinău îmi dădea multă speranță în cariera pe care vreau să o am, dar după ce am gustat din miile de emoţii fascinante dăruite de voi şi lecţiile atît de importante, am devenit nerăbdătoare să pun totul în aplicare pentru visul meu care a căpătat aripi!
Faceţi o echipă şi o muncă lăudabilă, Dumnezeu să vă aducă în viață oameni la fel de frumoşi ca voi, fericire şi mulţi cursanţi dornici să vi se alăture!

Cu mult drag şi respect , cea mai entuziasmată şi pozitivă cursantă a voastră,

Natalia !

5D4 5556 1024x683 Mesaje emoționante de la cursanții Vreau să fiu Stewardesă

Mihaela Nica:

Bună dragelor,

Așa cum am promis, a venit timpul să trimit și feedback-ul meu. Duminică aveam prea multe emoții încât să mai fiu capabilă să leg câteva cuvinte. Aveam emoții și încă le am. Pentru că am primit exact ceea ce aveam nevoie. Aveam nevoie de oameni că voi că să îmi hrănesc în primul rând sufletul.

Având în vedere că eu am făcut deja cursul inițial de însoțitor la bord acum 6 ani, unul destul de intens și complet, încă îmi aminteam multe lucruri, însă pregătirea voastră și profesionalismul cu care v-ați implicat în acest proiect nu m-a făcut să mă îndoiesc de cunoștințele voastre nici măcar o clipă. V-am tot urmărit de-a lungul anilor și simțeam cumva că trebuie să fac parte din cursanții voștri. Când am luat decizia de a veni în România -special pentru curs – nu eram 100% convinsă, aveam acea temere că poate nu este necesar și acest curs (pentru mine) și că poate este doar neconvingerea mea că și eu sunt bună pentru această meserie. Dar cu toate astea, mi-am urmat înstinctul și m-am înscris. Și de aici începe bucuria mea.

Dat fiind faptul că nu mă așteptăm să mă umplu cu atât de multă energie, motivație și gânduri constructive, surprinderea mea a fost una imensă când, pe zi ce trece, retrăiam lucruri pe care le știam, dar într-un alt mod. Dintr-o altă perspectivă, o altă eu. Din copilul neîncrezător în propriile forțe, m-am văzut în poziția unui om pregătit și conștient de calitățile sale. Totul cu ajutorul vostru. Mă bucur nespus că am făcut și acest pas și așa cum v-am mai zis, simțeam că trebuie să vin la acest curs, că un ultim pas în pregătirea mea pentru interviuri. O presimțire, cred eu.
Va mulțumesc din suflet pentru dedicația cu care vă implicați, pentu zâmbetele voastre. Va doresc succes în continuare și sper că toată energia pozitivă pe care o transmiteți oamenilor, să se întoarcă la fel de intens și în viețile voastre!

Va îmbrățișez cu drag oameni frumoși și vă doresc toate cele bune!

poza grup Vreau sa fiu Stewardesa curs23 1024x683 Mesaje emoționante de la cursanții Vreau să fiu Stewardesă

 

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.