Mărțișorul aduce prețuri reduse la cursurile Vreau să fiu Stewardesă. Profită de ofertă!

Dragă (viitorule) însoțitor de bord,

În perioada 1-8 martie suntem alături de tine și vrem să întâmpinăm primăvara împreună, împlinindu-ți un vis: acela de a zbura! Îți oferim reduceri la o serie de cursuri din portofoliul nostru și te așteptăm cu drag la trainingurile care te transformă într-un candidat mult mai bine pregătit, gata să decoleze spre nori.

Fie că vrei să îți îmbunățești engleza, să comunici creativ și să înveți să vorbești în public fără emoții, fie că vrei să te pregătești cât mai bine pentru interviul Emirates, Wizz Air, Qatar Airways sau Ryanair, avem o serie pe care le poti achiziționa cu discount în peioada 1-8 martie. În această pagină poți regăsi toate cursurile cu reducere.

Alege cursul care ți se potrivește cel mai bine și profită acum de cadoul nostru. Ne vedem în sala de curs să te pregătim de zbor!

Cum să beneficiezi de cadoul nostru de Mărțisor?

1. Oferta este valabilă pentru următoarele cursuri:

2. Oferta este valabilă în perioada 1- 8 Martie până la ora 24:00 pentru toate persoanele care se înscriu și achită taxa de participare cu reducere.

3. Cursul redus se poate achita fie prin plata cu cardul (în fiecare pagină de curs ai un buton de plată pentru suma redusă) sau prin virament bancar(vei găsi datele contului bancar în pagina cursului, vezi mai sus linkurile pentru fiecare curs în parte)

4. Oferta este valabilă pentru cursurile menționate și NU se reportează pentru alte cursuri Vreau să fiu Stewardesă

5. Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre această ofertă, ne poți suna la numărul de telefon 0726924847 (între orele 10 și 18.00) sau să ne scrii pe adresa eu@vreausafiustewardesa.ro

Să aveți o primăvară frumoasă și să zburați cât mai sus,
echipa Vreau să fiu Stewardesă

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.