Mâine vom fi la Iași și te pregătim pentru interviul Qatar Airways

Echipa Vreau să fiu Stewardesă organizează primul curs pregătitor de la Iași, vineri, 17 aprilie. După cursuri organizate la Cluj și Timișoara, a venit timpul să ajungem și în Moldova și să pregătim viitori însoțitori de bord să treacă cu succes de interviul la o companie aeriană. Cursul pe care îl organizăm la Iași vizează pregătirea pentru recrutarea Qatar Airways de pe 18 aprilie.

Participanții la curs vor învăța tot ce au nevoie pentru a trece cu succes de interviu. Un trainer cu experiență se va ocupa de pregătirea fiecăruia și va avea grijă să răspunda la toate întrebările legate de Qatar Airways si de probele de la recrutare.

Ce vei învăța la curs:

 • tot ce trebuie să știi despre Qatar Airways: viața în Doha, regulilele companiei, beneficiile de care vei avea parte, tipul de aeronave pe care vei lucra, destinațiile unde zboară compania, ierarhia din aeronavă și care sunt posibilitățile de avansare.
 • care sunt etapele interviului: prin ce probe vei trece la interviu, cum trebuie să acționezi ca să câștigi încrederea recrutorilor si, mai ales, ce anume sa NU faci. Practic, la curs simulăm alături de cursanții noștri toate probele interviului și oferim feedback individual astfel încât să putem corecta împreună eventuale erori în abordarea probelor, erori care te pot scoate din cursa pentru jobul mult dorit
 • prezentare personală, jocuri de grup, teste scrise de limba engleză, simularea interviului final: fiecare cursant are oportunitatea să învețe ce înseamnă o prezentare personală de succes, ce trebuie să facă la jocurile de grup, cum arată un test scris de limba engleză și care sunt cele mai frecvente întrebări care pot apărea la interviul final
 • corectarea CV-ului: specialistul nostru HR va corecta fiecare CV în parte și se va ocupa de dosarul fiecărui candidat, astfel încât în ziua interviului să ai toate documentele perfect întocmite
 • grooming session: trainerii noștri se vor ocupa de imaginea ta, de modul în care trebuie să te îmbraci la interviu, ce coafură să alegi, ce machiaj e cel mai potrivit. Vei primi feedback individual referitor la ținuta pe care vrei să o porți la interviu, astfel încât în ziua recrutarii să te prezinți impecabil

Dacă vrei să participi la curs, te poți înscrie urmând pașii indicați aici.

Peste 80% dintre ce care au urmat un curs pregătitor alături de noi au trecut de interviu, iar astăzi lucreaza ca însoțitori de bord. Câteva interviuri cu cursanții noștri angajați la Qatar Airways puteți citi mai jos: 

 

Ne vedem la Iași, pe 17 aprilie! 

P.S. Vom organiza un curs pregătitor pentru interviul Qatar Airwys și la București, pe 24 aprilie. Detalii și înscrieri aici.

3 Comments
 • Mariana
  Posted at 17:07h, 16 aprilie Răspunde

  Buna Anca ! Am si eu o mica intrebare : Daca indeplinesc toate conditiile cerute de o companie , conteaza nota de la Bac ? Adica ,daca am 6 , ar fi vreo problema ? Multumesc ! Astept sa-mi raspunzi !

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 19:58h, 16 aprilie Răspunde

   Buna Mariana,

   Nota de la bac nu are nicio relevanta in fata recrutorilor. Mult succes la interviu!

 • Mariana
  Posted at 20:13h, 16 aprilie Răspunde

  Multumesc mult ! Mi-ai luat o piatra de pe inima ! Mai am de asteptat pana cand dau interviul , deoarece nu am 21 de ani , oricum o sa trec mai intai pe la voi . Abia astept……!!!!!!!!!! Te pup si iti multumesc din nou !

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.