Machiajul unei stewardese în câțiva pași simpli – video tutorial

Care este secretul frumuseții? În fiecare zi, milioane de femei își adresează aceeași întrebare fără a-și da seama de faptul că esența vine din interior. Niciun produs de makeup nu ajută o persoană nefericită, fără încredere în forțele sale și în puterea de a realiza orice își propune.

Frumusețea unui om este dezvăluită prin trăsăturile sale, dar pentru că în meseria de stewardesă primul impact este cel care contează și devine memorabil, am decis astăzi să vă arăt ritualul meu de makeup pe care l-am perfecționat pas cu pas ca stewardesă Emirates. A fi însoțitor de bord presupune să te expui unor factori care în timp pot lăsa urma asupra corpului tău, motiv pentru care este mai ușor să previi decât să combați. Am pus dintotdeauna preț pe cremele de protecție solară, dar și pe metoda de îngrijire pe care o aplic dimineața și seara: demachiere, curățarea feței, tonifiere și hidratare. Nu contează atât de mult brandurile pe care le folosim, cât modul de aplicare, respectarea necesităților fiecărui tip de ten, dar și masajul ocazional, aplicarea unor măști sau exfolierea.

Dau aceste sfaturi pentru că am trecut de multe ori prin procesul deshidratării, motiv pentru care uneori pielea mea arăta precum a unui șarpe, iar ulterior am înțeles că anumite lucruri nu le făceam corect: nu consumam destulă apă, vitamine, iar uneori trebuie să recunosc că eram atât de obosită încât adormeam machiată sau, mai rău, pe jumătate demachiată, dar totuși aplicam crema de noapte sau de hidratare. Încet, încet mi-am ascultat corpul, l-am înțeles și mi-am format o rutină de care acum sunt dependentă, iar pielea mea pare mulțumită.

Revenind la partea cu machiajul, țin să menționez faptul că nu am cunoștințe de makeup, nu am luat lecții, dar când am timp liber urmăresc tot felul de tutoriale și îmi plac, dar când vine vorba despre partea practică, devin stângace. Am filmat acest tutorial pentru a arăta celor care vă pregătiți sau lucrați deja în acest domeniu ceea ce eu am practicat cât am lucrat ca stewardesă, aproape în fiecare zi și produsele pe care le-am descoperit că fac față acestui tip de job.

Mi-am dat seama că trebuie să fac în așa fel încât să arăt impecabil, dar totodată naturală, iar unele produse mă făceau să par bătrână, sau îmi dădeau senzația ca ascund sub stratul de machiaj cine știe ce monstruleți. În realitate nu era așa, dar pentru că nu știam pașii pe care trebuie să-i urmez, rezultatul era o catastrofă. Mi-a plăcut atât de mult ideea că însoțitorii de bord reprezintă compania, încât mereu când ma pregăteam pentru zbor, în mintea mea era gândul că trebuie să strălucesc indiferent de cum arată restul colegilor. Îmi amintesc cu drag cum defilam prin aeroport, iar oamenii ne făceau mereu poze, dar întotdeauna am știut cum să camuflez oboseala și să nu dezamăgesc prin comportament sau ținută.

Sper din tot sufletul să vă ajute sfaturile mele, sau, dacă nu, măcar să vă amuze tutorialul, pentru că este prima dată când am încercat să mă filmez și aștept părerile voastre despre rezultatul final, sau de ce nu să împărtășim fiecare micile trucuri care ne ajută să strălucim.

Vă pup și vă îmbrățișez!
Andreea

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

Andreea Julei avatar 80x80 Machiajul unei stewardese în câțiva pași simpli   video tutorial

About Andreea Julei

Andreea Julei, fostă stewardesă Emirates, iubește aviația și crede că zborul este cel mai frumos lucru care li se poate întâmpla oamenilor. Pasionată de scris, Andreea împărtășește prin intermediul articolelor scrise pe site din experiența ei de însoțitor de bord. Citește-i articolele și vei afla mai multe despre cum este să lucrezi pentru o mare companie aeriană arabă, cum e viața în Orient și ce pași poți urma ca să ajungi să lucrezi printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.