Luna mai: 90% cursanți recrutați și o nominalizare Digital Divas

Primăvara aceasta a adus echipei Vreau să fiu stewardesă două vești grozave:

1. 90% dintre candidații recrutați de Etihad Airways sunt cursanți Vreau să fiu stewardesă

În 2013, când am lansat platforma Vreau să fiu stewardesă, nu îmi imaginam că am putea atinge un asemenea succes: Mai bine de 90% dintre candidații care au trecut de toate probele de la recrutarea Etihad Airways ce a avut loc pe 11 mai la București, și au primit un răspuns afirmativ, sunt cursanți Vreau să fiu stewardesă.

Vă multumesc că ați ales să vă pregătiți cu echipa Vreau să fiu stewardesă în drumul vostru către nori, că ați avut răbdare să vă documentați și ați avut încredere în noi.

Fără falsă modestie pot spune că formăm cea mai bună echipă din România (din acest domeniu). Acest lucru este dovedit de rezultatele pe care le obțin cursanții noștri la recrutările din țară și străinătate. Nicoleta, Aida, Anca, Laura – mă înclin! Sunteți niște mici magicieni care îndeplinesc visuri și oferă aripi.

În iunie se împlinesc 2 ani de când lucrăm la dezvoltarea acestei platfome, timp în care am adunat peste 400 de articole, am organizat 2 mari evenimente (prima conferință din România dedicată foștilor, actualilor și viitorilor însoțitori de bord și Chic Stewardess Cocktail) și am pregătit 733 de cursanți în cadrul celor 35 de cursuri organizate până în prezent.

2015 este pentru noi un an al schimbărilor, a debutat cu lansarea platformei internaționale – How to be cabin crew, iar începând cu luna iunie ne-am propus să venim cu surprize și lucruri noi în acest domeniu, așa că nu ne oprim aici. Evoluăm împreună.

2. Am fost nominalizate la Premiile Digital Divas

Anul trecut am fost premiate în cadrul Galei Digital Divas 2014, la secțiunea Proiecte speciale, iar in acest an suntem nominalizate din nou.  

Dacă informațiile aduse de noi vă sunt de folos sau dacă vreți să ne susțineți, o puteți face votându-ne la următorul link: www.expremio.com/digitaldivas/

Cum ne puteți vota: 

  • Accesați linkul www.expremio.com/digitaldivas/
  • Se deschide o pagină în care îți introduci numele si adresa de e-mail 
  • Vei primi un e-mail cu link-ul unde ne poti vota
  • Deschide link-ul din e-mail, mergi la sectiunea SPECIAL PROJECTS și selectează Vreau să fiu stewardesă. Derulează pagina până jos si apasă butonul Votează.

vreau sa fiu stewardesa 1024x363 Luna mai: 90% cursanți recrutați și o nominalizare Digital Divas

Gata.

Vă mulțumim!

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.