La mulți ani, Anca!

Sunt unul dintre cei mai norocoși oameni din lume să am un om ca Anca alături de mine, în fiecare zi, ca prieten și partener de business. Pentru că ieri a fost ziua ei de naștere, eu și întreaga echipă ne-am gândit să îi lăsăm (și) aici câteva dintre gândurile noastre. Anca si Georgiana 225x300 La mulți ani, Anca!

Să vă povestesc puțin despre noi. Relația noastră a început pe 5 decembrie 2012, când ne-am cunoscut la un eveniment de antreprenoriat și de atunci ne sărbătorim aniversarea în fiecare an. Recunosc că nu am simpatizat-o din prima, era prea blondă pentru gustul meu de atunci și zâmbea prea mult. Ne-am reîntâlnit întâmplător la un eveniment pe care ea îl organiza și îmi amintesc perfect fiecare detaliu al ținutei și atitudinea ei. Vă spun doar atât: evenimentul a ieșit minunat, iar Anca purta o cămașă albă, bărbătească, cu mânecile suflecate. Mi-nu-na-tă!

Am început împreună să organizăm evenimente culturale, însă curând am pus bazele Vreau să fiu Stewardesă, apoi ne-am dezvoltat, ne-am implicat și în alte proiecte, am plecat în vacanțe, am renovat apartamente, am mers la festivaluri, am râs și am plâns împreună.

Eu și Anca suntem foarte diferite, însă poate că tocmai de asta ne-am înțeles tot timpul minunat, ne-am completat de fiecare dată.

De la Anca am învățat să caut argumente, motivații și să facem analize de risc înainte să sărim. Anca este plasa mea de siguranță.

M-a învățat să iubesc festivalurile de filme, opera, teatrul. Ea este un exemplu pentru mine și pentru toată echipa.

Anca aste omul cu o memorie de elefant. Știe exact toți cursanții după nume și cursul la care au participat. M-a învățat că nu trebuie să caut în excel sau mail un nume, doar să o întreb pe ea și știe exact :))

Admir faptul că Anca este un om incredibil de calm și diplomat.

Îți mulțumesc dragă Anca pentru toate lucrurile astea pe care le-am trăit împreună și îți doresc din suflet să ai parte numai de experiențe frumoase, pe sufletul tău.

Georgiana, partener și prieten.

%name La mulți ani, Anca!Am cunoscut-o pe Anca într-o vară blondă, acum 4 ani. Vreau să fiu Stewardesă ne-a adus împreună, ca mai apoi să ne lege o frumoasă prietenie și curând am devenit parte a familiei ei, familia Vreau să fiu Stewardesă. Am trăit emoții, am râs mult, am învățat unii de la alții, am descoperit ce înseamnă prietenia. Am trecut prin lecții de viață și am învățat ce contează cu adevărat. Am stat toți anii din urmă lângă un om blând, bun, perfecționist și cu multă energie pozitivă. Un om dăruit, asumat, îndrăgostit de munca pe care o face și de oamenii care îi sunt alături. Un om care iubește viața, cărțile, ginul, un vin bun și pisicile. Un om care dăruiește zâmbete, încredere și bună dispoziție tuturor.

La mulți ani senini, Anca! Ani speciali, care să îți aducă bucurii nemărginite și dragoste de frumos! Îți mulțumesc pentru prietenia ta, pentru lucrurile învățate, pentru prețuire și energia pozitivă.

Să ai tinerețe fără bătrânețe și înțelepciune pentru toate încercările vieții. Să rămâi mereu pozitivă, să călătorești, să îți umpli sufletul de frumos oriunde și oricând. Să păstrezi mereu gândul bun, curat și să umpli mereu depărtările din spațiu cu apropieri de suflete!

Te îmbrățișez tare, cu tot dragul!!

Rucsandra Mihai, trainer și prieten.

Dragă Anca,%name La mulți ani, Anca!

Zilele de naștere există pentru a ne aminti nu de când suntem născuți 🙂 ci câte am făcut de când ne-am născut.

Pe lângă la mulți mulți ani-ul ce se cuvine, îți trimit și un mesaj al “Opreih” pe care o ador și care simt și știu că ți se potrivește de minune. Pentru toate cărările pe care ai mers mână în mână cu oameni despre care nu știai mai nimic, dar pe care i-ai ajutat să își îndeplinească visurile, pentru energia și iubirea pe care le împarți zi de zi cu toată generozitatea, pentru inspirația, timpul și energia, pentru toate acestea există ziua aceasta, să te celebreze pe tine, the one & only, Anca.

Eu și Motanul Leon te îmbrățișăm cu drag

Adriana Marcu, trainer și prieten.

La mulți ani draga mea Anca. Profit de ziua ta de naștere pentru a-ți adresa câteva mulțumiri pentru că ar fi ciudat să îți spun zilnic mulțumesc, deși ai merita.

Mulțumesc pentru toate sfaturile tale care m-au ajutat mereu să înțeleg o problemă dintr-o perspectivă mai matură și înțeleaptă. Mulțumesc pentru îndrumările tale, pentru cuvintele de încurajare și pentru atmosfera călduroasă pe care o creezi în jurul tău. Pentru mine ești un izvor nesecat de inspirație, un om de calitate, o femeie puternică și persoana inteligentă care își face meseria cu pasiune și devotament. Am învățat multe lucruri utile de la tine și mai multe lucruri frumoase prin simpla putere a exemplului.

Cât despre urări, aș scrie o carte, dar în câteva cuvinte, toate gândurile mele bune se îndreaptă către tine în această zi și sper ca toate dorințele tale să prindă contur. Te pup și te îmbrățisez cu drag.

Roxana Ionut, trainer și prieten.

Un om minunat, blând, pe care atunci când îl întâlnești pentru prima dată nu ai cum să nu te îndrăgostești. “Anca, îmi pare bine”, așa sunau primele cuvinte pe care mi le-a adresat. Pentru mine, era ireal să o cunosc în persoană pe Anca Dumitrescu, co-fondator Vreau să fiu Stewardesă. În spatele contului de Instagram, ședea o persoană ce emana căldură indiferent de situație. Încă de la începutul relației noastre a fost un suport enorm pentru mine. Cred că orice persoană din jurul Ancăi simte același lucru. Felul în care vorbește și te sfătuiește, felul în care te îndeamnă să îți asculți instinctele și să trăiești momentul spune multe.

Puțini oameni sunt așa. Suntem norocoși că exiști!

La mulți ani, om magic. La mulți ani, dragă Anca!

Georgiana Bîrdan, happy wings giver & prieten

Dacă ar trebui să scriu câteva cuvinte despre Anca…aș apela la Anca.

Asa fac mereu când vine vorba de creativitate. Continui să cred, să simt că încă sunt parte din echipa Vreau să fiu Stewardesă. Atunci când m-am angajat le-am spus Ancăi și Georgianei “nu v-am întâlnit întâmplător”. Anca este o persoană minunată de la care am avut și am de învățat. Sigur își amintește de asta, pentru că este un fel de memorie externă, nu îi scapă nimic, este atentă la cel mai mic detaliu și face totul cu zâmbetul pe buze. Și cu o bunătate molipsitoare! Anca este un book lover contagios și de o feminitate și naturalețe care îți rețin atenția!

Știu asta pentru că, datorită ei mi-am redescoperit pasiunea pentru citit, iar acesta este încă un motiv pentru care, Anca, îți mulțumesc!

La mulți ani, om minunat!

Mădălina Lupu, happy wings giver & prieten

Atunci când am cunoscut-o pe Anca am fost întâmpinat de un zâmbet larg și o îmbrățișare caldă. Din acel moment, Anca a devenit atât un model pentru mine, cât și un prieten. Pe parcursul lunilor petrecute alături de echipa Vreau să Fiu Stewardesă, Anca m-a inspirat să fiu perseverent, să fiu mai bun, să fiu optimist, să învăț mai mult, să zâmbesc mai mult și să iubesc viața.

La mulți ani cu multe multe împliniri, bucurii, zâmbete, oameni frumoși, cursanți minunați și, desigur, sănătate.

Joseph Nicolaescu, intern pe perioada verii și prieten.

 

La mulți ani, Anca!

Echipa ta te îmbrățișează cu drag!

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.