“Ce mă puteți învăța voi de atâția bani?”

Participanţii la Cursul pregătitor pentru interviului la o companie aeriană ce a avut loc în perioada 18 -21 septembrie ne-au scris parerea lor despre ce s-a întâmplat la cursuri:

Roxana C.:

Trainerul este o persoană minunată, calmă, răbdătoare și foarte explicită. Experiența ei de la Qatar pe care ne-a împărtășit-o a fost extrem de bine-primită. Așa am aflat totul despre companiile aeriene arabe, ce să fac, ce să nu fac atunci când voi fi acceptată de una dintre ele!!

Pentru mine, cele 4 zile intensive de curs mi-au fost de mare ajutor. În acest fel,, am aflat foarte multe informații în legătură cu jobul pe care mi-l doresc, informații care îmi vor fi de mare folos nu numai la interviurile de recrutare ci și in continuare, în cazul în care voi fi aleasă de o companie aeriană! Multumesc Simona, Anca, Georgiana și Nicoleta pentru timpul și informațiile utile furnizate!! L-am recomandat deja unor prietene care, de asemenea, iși doresc o carieră în acest domeniu 🙂 

Multumesc fetelor pentru cele 4 zile minunate de curs! Prin intermediul acestuia am aflat tot ce mă interesa în legatură cu jobul meu de vis!

Sorina C.:

Sunteți două super-mega-extraordinare :). Vă admir inițiativa, proiectele, munca și dăruirea. Faceți un lucru fantastic. iar în dimineața aceasta, în timp ce mă îndreptam către Brașov, m-am reîndrăgostit de mine. Mi-am promis că într-o zi o să vă pot da un interviu în care să pot spune sincer că Vreau să fiu stewardesă a fost factorul declanșator care m-a ambiționat să-mi duc visul până la capăt.

Sincer, înainte să mă prezint la curs am fost puțin sceptică pentru că aveam impresia că nu aveți ce să-mi oferiți mai mult decât informațiile regăsite pe diverse site-uri. Insă, prejudecățile mele au început să dispară imediat ce trainerul ne-a introdus în lumea însoțitorilor de bord.

Dacă am pornit cu teamă, emoție și prejudecăți, după 4 zile m-am transformat complet. Chiar și în momentul de față sunt uimită de câte lucruri interesante am putut învăța.

Ne-ați pus în fața situațiilor reale, ne-ați învățat că și cele mai mici lucruri, unele aparent fără importanță, pot cântări destul de greu în fața recrutorilor.

Și, nu în ultimul rând, ne-ați oferit pontul magic în ceea ce privește imaginea impecabilă cu care trebuie să ne prezentăm la un interviu.

Sunteți niște persoane excepționale care ne aduc mai aproape de visul nostru: să zburăm!

curs stewardese1 Ce mă puteți învăța voi de atâția bani?

Andreea G.:

Trebuie să recunosc faptul că, la început, eram puțin cam sceptică în legătură cu acest curs. Nu întelegeam de ce trebuie facut un curs pentru un simplu interviu și ce mă puteți învăța voi de atâția bani. 

Încă din prima zi mi-am schimbat radical părerea. Am avut ocazia să cunosc complexitatea acestui interviu și să descopăr micile detalii pe care lumea în general le ignoră, dar pe baza cărora un recrutor te poate accepta sau refuza. Am avut onoarea de a mă înconjura cu persoane ambițioase și motivate care m-au ajutat să îmi dau seama ce fel de persoană sunt cu adevărat atunci când reacționez intuitiv. Exercițiile de grup m-au ajutat să realizez unde greșesc în gândirea și acțiunile mele și cum pot corecta asta. 

Cel mai mult la acest curs mi-au plăcut lecțiile de viață pe care le-am putut învăța. Ați reușit să mă faceți să îmi observ calități și defecte de care nu eram conștientă sau pe care le ignoram. M-ați reînvățat să zâmbesc și să mă redeschid față de oameni noi. Datorită poveștilor și sfaturilor voastre mi-am recăpatat încrederea și stăpânirea de sine. Împreună cu invitații voștrii ați reușit să realizați un impact pozitiv asupra mea și, cel mai probabil, asupra colegilor mei de curs.

Vă mulțumesc pentru răbdarea pe care ati dovedit-o și vă doresc succes în continuare cu acest proiect minunat!

Alina D.:

Sunteți niște persoane deosebite, iar faptul că ați demarat acest proiect curajos spune foarte multe lucruri despre voi. Puneți pasiune și suflet în tot ceea ce faceți, iar asta se vede în fiecare acțiune pe care o intreprindeți. 

Consider că acest curs este foarte util pentru oricine își dorește să devină însoțitor de bord și cred din tot sufletul că mă va ajuta pe viitor, atât la interviurile din domeniul aviației, cât și în celelalte domenii. Mi s-a părut un curs genial, unul care își merită toți banii și tot timpul. Au fost 4 zile intensive, fiecare zi a avut farmecul ei și s-a deosebit de cealaltă. M-a impresionat foarte mult să descopăr povestea fiecărui însoțitor de bord pe care am avut norocul să îl intâlnim la acest curs. Mă bucur că am cunoscut atâtea persoane minunate, am avut parte de niște colegi extraordinari, fiecare cu experiențe diferite. Mă simt mai sigură pe mine, am mai multă încredere în mine și zâmbesc mai mult găndindu-mă la ce ne sfătuia trainerul oră de oră. Anca si Georgiana au pus tot sufletul în acest curs. Felicitări. Keep up the good work. A fost cea mai bună investiție a mea din ultima perioadă 🙂

Maria S.:

Acest curs a fost util. Ne-a dat informațiile necesare și am înțeles destul de bine ce conține un interviu și ce trebuie să facem pentru a fi însoțitor de bord inainte de a ocupa postul acesta. Practic, ne-ați arătat cum să fim însoțitori de bord încă de la primul contact cu recrutorul pentru a lua jocul acesta.

Mi-a placut foarte mult de voi! Sunteți energice și dați încredere celor din jur, iar asta crează o atmosferă benefică. Nu găsești oriunde pe cineva să te ghideze și să îți dea încredere în tine la început de carieră. De aceea vă multumesc din suflet pentru formarea acestui curs și totodată pentru implicarea voastră în cadrul lui!! 

10636183 775387142499635 8805739546434494351 n Ce mă puteți învăța voi de atâția bani?

Mihai Jitianu a fost invitatul special al acestui curs

Mirela C.:

Un curs foarte util care m-a ajutat să înțeleg mai bine ce înseamnă să fii stewardesă și, totodată, prin exercitiile de grup să mă cunosc un pic mai bine. Cu siguranță, acest curs mă va face să merg mai pregatită în eventualitatea unui interviu la o companie aeriană. În plus, a fost un curs extrem de plăcut, organizat într-un loc de vis de și cu oameni care m-au inspirat. Îl voi recomanda cu drag tuturor celor care împărtășesc același vis ca al meu, acela de a zbura!

Mă inspirați.

Lăcrămioara S:

Când am auzit despre acest curs am zis că trebuie neapărat să-l fac, deși nu aveam nicio idee despre ce este vorba exact.”Pregătire pentru un interviu la o companie aeriană” suna puțin pompos, mi-am zis că ce pot învăța acolo? De ce trebuie să plătesc atăt? Eram puțin sceptică dacă mă va ajuta sau nu cu ceva acest curs, dar simțeam că trebuie să-l fac. Nu-mi mai exersasem engleza de multă vreme, ma gândeam că nu voi fi suficient de bună, că nu mă voi încadra în peisaj și că voi da numai peste fițoți, dar totuți aveam nevoie de părerea unor profesioniști să-mi zică în față dacă am sau nu o șansă să fiu însoțitor de bord. Mi-am luat inima în dinți și am plecat spre București. Acolo am descoperit încă din prima zi de curs un grup de oameni calzi și minunați, începând de la organizatori, traineri, invitați și cursanți, am învățat lucruri noi despre aviație, despre cerințele companiilor aeriene și despre ce se întâmplă de fapt la un interviu. Recomand cu încredere acest curs viitorilor însoțitori de bord și mă bucur că am avut onoarea să cunosc adevarați profesioniști. Au fost doar 4 zile de curs, dar aceste câteva zile m-au facut să-mi reanalizez prioritățile și să-mi dau seama cu adevărat ce vreau, am petrecut clipe minunate și de neuitat, am legat prietenii frumoase. Mi-e dor de voi, vă îmbrățișez cu drag!

Să zburați dragilor!

Dacă vrei să devii însoțitor de bord, înscrie-te la cursul pregătitor pe care îl organizăm în noiembrie. Te așteaptă 4 zile de curs intensiv, exersarea probelor de la interviu, CV perfect și fotografii profesionale. Un trainer cu peste 10 ani experiență în aviație alături de un specialist HR se vor ocupa de pregatirea ta pentru interviu. Detalii și înscrieri aici
Georgiana Ene avatar 80x80 Ce mă puteți învăța voi de atâția bani?

About Georgiana Ene

Georgiana este co-fondator al proiectului Vreau să fiu Stewardesă, coordonează organizarea cursurilor și evenimentelor și are în grijă imaginea și buna funcționare a site-ului. Are o experiență de peste 10 ani în jurnalism, marketing și comunicare.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.