private-jet

Joburi de stewardesă în aviația privată

Să fii stewardesă în aviația privată reprezintă visul celor mai multe persoane care au experiență în aviația comercială. Deși la prima vedere pare dificilă mutarea către domeniul privat, în realitate lucrurile nu sunt chiar atât de complicate. Este nevoie să fii foarte bine pregătită și să afli din timp despre recrutări.

La 2 ani de la lansare, echipa Vreau să fiu stewardesă abordează segmentul aviației private pregătește cursanți pentru cariera de VIP / Corporate Flight Attendant (stewardesă în aviația privată) prin intermediul Cursului de aviație privată ce va începe la București pe 30 octombrie.

Complementar cursului care te va ajuta să întelegi mecanismul interviului și recrutării stewardeselor în aviația privată, anunțăm periodic companiile care recrutează stewardese pentru acest domeniu.

*Absolvenții Cursului de aviație privată primesc prin sms ofertele de angajare, imediat ce acestea sunt anunțare, având în acest fel prioritate la depunerea candidaturii și, implicit, la angajare.

Primele joburi de stewardesă în aviația privată le publicăm astăzi. Succes!

 • Private Air angajează stewardesă în aviația privată. Experiența la o companie aeriană din Orientul Mijlociu reprezintă un avantaj. Mai multe informații puteti găsi aici.
 • TAG Aviation angajează stewardesă în aviația privată ce vorbeste limba engleză și rusă. Mai multe informații puteti găsi aici.
 • Experiența de asistentă medicală reprezintă un plus la angajare pentru jobul de stewardesă în aviația privată disponibil la GainJet. Mai multe informații puteti găsi aici.
 • Amira Air angajează stewardesă ce are un an de experiență la o linie comercială. Salariul anual oferit este de 25.200 euro. Mai multe detalii despre jobul de stewardesă în aviația privată oferit de Amina Air găsiți aici
 • Luxair angajează stewardesă cu un nivel bun de engleză, franceză și germană pentru baza din Luxemburg. Mai multe detalii puteti găsi aici
[vc_message message_box_style=”standard” style=”rounded” message_box_color=”orange” icon_type=”entypo” icon_fontawesome=”fa fa-info-circle” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-flight” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]Dacă în prezent ești stewardesă pentru o linie comercială sau ai experiență în acest domeniu și îți dorești să faci pasul spre aviația privată, atunci Cursul de aviație privată este cea mai potrivită alegere pentru tine. Mai multe detalii despre aici poti găsi aici.[/vc_message]

2 Comments
 • Andrew
  Posted at 23:13h, 23 septembrie Răspunde

  25.200 de euro? Astia sunt pe luna?

  • Nicoleta Gherman
   Posted at 23:57h, 24 septembrie Răspunde

   Pe an este oferita suma din articol.

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.